Vyrų turnyrą dviem pergalėmis pradėjo tik viena komanda - Širvintų „Baltic Champs-Ježvitas“. Ši ekipa 6:1 sutriuškino Vilniaus „Ardą-Rudaminą“ ir 7:5 palaužė Širvintų SM riedulininkus. Per pastarąsias rungtynes vyko itin intriguojanti kova.

Širvintų SM komanda pirma 18 min. pelnė įvartį, bet dar iki pertraukos „Baltic Champs-Ježvitas“ sugebėjo ne tik išlyginti rezultatą, bet ir laimėti kėlinį 2:1 (19 min. po mažojo kampinio ir 20 min. pasižymėjo Giedrius Adomavičius).

Vos prasidėjus antram kėliniui 2 įvarčius pelnė Giedrius Gridziuška ir padidino savo komandos persvarą iki 4:1, tačiau tai nepalaužė Širvintų SM riedulininkų, kurie atsakė trim taikliais smūgiais (dukart 25 min. ir 29 min.) ir išlygino rezultatą.

Tuomet jau „Baltic Champs-Ježvitas“ atsakė savo trim įvarčiais iš eilės ir įgijo lemiamą pranašumą.

Antroje turnyro lentelės vietoje įsitvirtino „Klevas-Šiauliai“, per dvejas itin atkaklias rungtynes surinkęs 4 taškus. Šiauliečiai sužaidė 3:3 su Širvintų SM ir 4:3 palaužė Vilniaus „Žuvėdrą-Taurą“.

Per mačą su Širvintų komanda „Klevas-Šiauliai“ iš pradžių pirmavo 1:0, vėliau atsiliko 1:2, o rungtynių pabaigoje vėl buvo priekyje - 3:2. Širvintų SM nuo pralaimėjimo 35 min. po mažojo kampinio išgelbėjo Lukas Janukaitis.

Per dvikovą su vilniečiais Šiaulių komanda pirmavo 3:0, 4:1, tačiau 36 min. leido turo šeimininkams sumažinti skirtumą iki minimumo. Vis dėlto šį kartą taškų „Klevas-Šiauliai“ neprarado.

Per kitas turo rungtynes „Žuvėdra-Tauras“ nepaliko vilčių „Ardui-Rudaminai“ - 5:1.

Vyrų čempionato 3 ir 4 turų rungtynės bus žaidžiamos sausio 29 dieną.

Moterų čempionate per 1 ir 2 turų rungtynes po 2 kartus pergalėmis džiaugėsi 2 ekipos - Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ ir Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-Archyvų sistemos“.

Daugkartinės čempionės iš Šiaulių šį kartą 10:3 nugalėjo kitą Saulės miesto ekipą „Klevą-Sporto gimnaziją“ ir 12:2 - Kelmės „Aušrą“. Tuo metu vilnietės 4:2 įveikė „Klevą-Sporto gimnaziją“ ir 5:0 - Širvintų SM.

Per kitas rungtynes Kelmės komanda nugalėjo širvintiškes 4:1.

Moterų čempionato 3 ir 4 turų rungtynės bus žaidžiamos sausio 28-ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją