Katinėlis kaip ir turi šeimininkus, tik taip juos pavadinti labai sunku. Neprižiūrėtas, nemylimas, nereikalingas, nuolat matomas prie parduotuvės ieškantis užuovėjos, prašantis praeivių meilės ir maisto... Ar toks turėtų būti gyvūno gyvenimas? Klausimas retorinis, atsakymo į jį nesitikime, bet labai norime padėti tam, kuriam be žmogaus pagalbos sunku išgyventi. Labai skaudu ir gaila, kad gimęs mylėti, jis priverstas taip kentėti...

Artėja šalčiai... bijome, pergyvename dėl katinėlio, kad nesušaltų, nesusirgtų, galų gale, kad kas nenuskriaustų, nes pastaruoju metu Vasia vis veržiasi į prekybos centro vidų sušilti. Daugeliui toks jo elgesys nepatinka, todėl tik laiko klausimas kada ir kas nuskriaus šį meilų, ramų ir nuolankiai žmogaus malonės laukiantį gerietį.

Todėl labai labai visų prašome pagalvoti, gal atrasite vietelę namuose, o širdyje kertelę ir Vaskai? Jeigu negalite katinėliui suteikti namų, bent pasidalinkite jo pagalbos prašymu.

Kontaktai galintiems pagelbėti: tel. 8 674 34 943, Skaidiškės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją