„Stumbro“ futbolo klubas ir toliau suteikia galimybes jauniesiems savo žaidėjams semtis patirties stipriuose užsienio klubuose. Jau rašėme, jog sausio pradžioje į „Maritimo“ išvyks Vilius Armanavičius ir Vilius Armalas, o panašiu metu kito Portugalijos klubo „Vitoria de Setubal“ treniruotėse prakaitą lies ir dar du „Stumbro“ žaidėjai.

Iš Italijos į Lietuvą sugrįžęs D. Konikas prie „Stumbro“ prisijungė tik antroje 2016 m. sezono pusėje, tačiau iš karto žiūrovus džiugino efektyviu ir efektingu žaidimu. Per aikštėje praleistas vos 161 minutes per penkis mačus puolėjas A lygoje įmušė du įvarčius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

18-metis žaidėjas fcstumbras.lt tikino, jog ši žinia jį maloniai nustebino: „Tikrai nustebau, tai buvo labai maloni naujiena. Tikiuosi pavyks save parodyti iš pačios geriausios pusės, įgyti naujos, vertingos patirties ir prisijungti prie „Stumbro“ pasiruošimo sezonui pradžioje patobulėjus. Tai galimybė palyginti save su futbolo šalies žaidėjais, išmokti kažko naujo, išvysti kitokią futbolo virtuvę.“

Kartu su D. Koniku į „Vitoria de Setubal“ išvyks ir „Stumbro“ legionierius iš Etiopijos S. Mekuanent Asres. Taip pat 18-metis žaidėjas praėjusiame sezone nuolat žaidė antroje komandoje, tačiau sezono pabaigoje sulaukė savojo šanso praverti ir pagrindinės „Stumbro“ komandos duris bei A lygoje sužaidė du mačus, abu kartus aikštėje pasirodydamas po keitimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją