Specialiai talismanams skirtoje pramoginėje penkiakovėje kviečiami dalyvauti visų sporto komandų ir organizacijų talismanai. Žalgirinis, Vilkas, Ąžuolas bei kiti užsiregistravę talismanai varžysis dailiojo čiuožimo, gatvės šokių, alpinizmo, greitojo nusileidimo rogutėmis, snieglente arba slidėmis, šuolio nuo tramplino slidėmis rungtyse.

„Mūsų žiniomis, Lietuvoje yra apie 40 įvairių sporto klubų talismanų. Ąžuolas kviečia drąsiausius priimti metamą iššūkį ir susirungti dėl sportiškiausio talismano vardo specialioje pramoginėje žiemos festivalio penkiakovėje. Tai bus unikalus, pirmą kartą Lietuvoje vyksiantis renginys, todėl neabejojame, kad jis bus įdomus tiek žiūrovams, tiek patiems dalyviams bei jų atstovaujamiems klubams, kuriems tai bus gera proga nestandartiškai prisistatyti“, - sako Lietuvos olimpinio fondo direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Priklausomai nuo rungties, laimėtojai kiekvienoje bus renkami vadovaujantis skirtingais kriterijais: bus matuojamas laikas, atstumas arba skiriami balai už pasirodymą (pvz. dailusis čiuožimas, gatvės šokiai). Balus skirs speciali „LTeam“ komisija, kurią, kaip planuojama, sudarys olimpiečiai ir LTOK atstovai.

Bendroje penkių rungčių įskaitoje nugalėjusiam talismanui atiteks ne tik sportiškiausio talismano titulas, bet ir vertingas prizas.

Ąžuolas yra 2016 metų pavasarį pristatytas „LTeam“ – visos Lietuvos komandos – talismanas, kuriam vardą išrinkti balsuodami padėjo visi Lietuvos žmonės.

Ąžuolas kviečia visus sporto talismanus registruotis (info@lteam.lt) į šias pramogines varžybas ir ragina paskubėti, nes vietų skaičius ribotas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)