Pats laikas išmėginti naują lūpdažio atspalvį, nagų laką ar plaukų spalvą. Patikėkite, šios grožio tobulinimo priemonės neabejotinai padės jaustis neįtikėtinai gaiviai.

Ryškios lūpos

Norite akcentuoti lūpas, tačiau nepageidaujate, kad jos atrodytų pernelyg didelės? Balanso siekite sumažindamos makiažo kiekį kitose veido srityse, rašo purewow.com. Jei laikysitės šio principo, neprarasite gaivumo ir atrodysite šiuolaikiškai. Kitaip tariant, išvengsite nepageidaujamo efekto, kai mergina atrodo lyg radusi mamos kosmetikos krepšį ir pernelyg susidomėjusi jo turiniu.

Drąsūs skaistalų potėpiai

Draping vadinamos makiažo technikos pagrindas – skaistalai, skirti jūsų veido bruožams paryškinti. Rekomenduojama rinktis aguonų ar koralų rožinės atspalvius, o aktyviau ryškinti vertėtų plotus virš ir po skruostikauliais.

Dūminio akių makiažo patobulinimai

Patartina vengti banaliais virtusių pilkšvų ir rusvų variantų arba tiesiog praturtinti įprastinį atspalvių derinį nauju akcentu. Pavyzdžiui, kuo puikiausiai įprastinį dūminį akių makiažą paįvairins ir atnaujins žydru akių pieštuku paryškintas viršutinis arba apatinis akies vokas. Ne ką prasčiau atrodys ir tamsesni žalsvi ar sodraus slyvų atspalvio variantai.

Karaliauja tamsiai raudona

Ateinančiais metais šio atspalvio bus gausu visur, pradedant akių vokais ir baigiant lūpomis. Šis sodrus atspalvis suteiks naujumo jūsų mėgstamam ir įprastiniu jau senokai tapusiam vakarinio makiažo variantui.

Metalo atspalvių nagai

Blizgūs metalo spalvų nagams skirti lakai atrodo iš tikrųjų įspūdingai. Galima rinktis tiek paprastus, tiek ir veidrodinį efektą sukuriančius variantus. Būtinai artimiausiu metu apsilankykite pas manikiūro specialistę ir pasiteiraukite, ar ji galėtų sukurti šį itin madingą stebuklą ant jūsų nagų.

Pinti kuodai

Būtų sunku pasiginčyti dėl klasikinio kuodo suteikiamų privalumų ir dailumo. Be jokios abejonės, kuodas – daugybės moterų mėgstamiausias savaitgalio šukuosenos variantas. Vis tik su liūdesiu tenka pripažinti, kad paprastas kuodas atrodo šiek tiek nuobodokai. Laimei, be didesnių sunkumų patobulinsite įprastinį kuodą pintais intarpais. Patikėkite, jūsų kuodas atrodys visiškai naujai ir, be jokios abejonės, nepakartojamai.

Šukuosenos be karščio šaltinių

Atėjo laikas džiaugtis ir su pasididžiavimu demonstruoti natūralius savo privalumus. Šalin plaukų tiesinimo ir garbanų formavimo prietaisus, neišvengiamai silpninančius ir skleidžiama kaitra alinančius plaukus.

Tik ką ištrinktus plaukus apdorokite nedideliu jūsų plaukų tipui tinkamiausios formavimo priemonės kiekiu ir viskas – daugiau nieko daryti nereikia. Nuoširdžiai džiaukitės ir džiuginkite aplinkinius netvarkingomis garbanomis, įspūdingo tiesumo plaukais ar tarpiniais ne ką mažiau žavingais variantais.

Šviesūs pelenų atspalviai plaukams

Auksu tviskantys ir pieno švelnumo šviesūs plaukų atspalviai užleidžia vietą madingiausių atspalvių sąraše šaltiems, peleniniams ir pilkšviems variantams. Kokia pagrindinė priežastis išmėginti šiuos neįtikėtinai madingus atspalvius? Tamsios ataugančios plaukų šaknys negadina vaizdo, o kaip tik prideda papildomo žavesio suformuotam įvaizdžiui ir jūsų veidui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją