K. Upstas „Trakų“ dėmesį patraukė iškart po atsisveikinimo su Kauno ekipa, todėl dar nesibaigus 2016 metų sezonui, prisijungė prie „riterių“ treniruočių proceso. Galiausiai, jam pavyko susitarti dėl sutarties.

„Klaudijus yra greitas, stiprus ir didelį potencialą turintis futbolininkas. Matome, kad jo galimybės neribotos, todėl tikimės, kad „Trakuose“ jis pereis į kitą lygį. Viskas priklausys nuo jo norų“, – apie naujoką kalbėjo klubo sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Jis pridūrė, kad susitarta yra ir su daugiau žaidėjų, kurių sutartys buvo pasibaigusios.

Buvęs Lietuvos jaunimo rinktinės saugas tapo antru „Trakų“ naujoku po Valdemaro Borovskio, apie kurio prisijungimą prie komandos klubas pranešė gruodžio 26 d.

Iki naujo sezono pasiruošimo pradžios liko 13 dienų. Priminsime, kad tradiciškai pirma „Trakų“ treniruotė bus surengta sostinės Vingio parke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)