Palanku užsiimti reikalingos informacijos rinkimu, ieškoti naujų sąjungininkų, pirkėjų, tiekėjų ir bendraminčių naujoms verslo idėjoms. Tai laikotarpis, kai reikėtų kurti strateginius planus, numatyti tolesnius žingsnius.

Vasario mėnesį kai kuriems kai reikės daugiau pastangų, nei įprastai. Kai kas gali nusivilti verslo partneriu. Tai laikas, kai darbuose gali plykstelėti nesutarimų kibirkštis, išaiškėti nesutarimai. Šiuo metu svarbu ieškoti kompromiso ir nesutarimus išspręsti diplomatiškai. Tačiau kartu šiuo sudėtingesniu laikotarpiu gali gimti ir labai gerų idėjų.

Kovo mėnesį kai kurie gali panorėti imtis kažko visai naujo. Šiuo metu geriau pasiaiškinti, kas jau toje srityje yra nuveikta ir kokios būtų jūsų galimybės. Šį mėnesį lengviau kai kurie rasite pelningų trumpalaikių užsakymų.

Balandį labiau sektųsi užsiimantiems kūryba, sporto treneriams ir dirbantiems nekilnojamo turto srityje. Kai kurie galite sulaukti ir netikėto gero naujo darbo pasiūlymo.

O gegužę darbe ieškokite netikėtų sprendimų, sektųsi norintiems kartu pradėti verslą. Kai kurie užsiims namų statybų, remonto darbais.

Birželio mėnesį kai kam gali tikti posakis: nesidžiauk radęs, neverk pametęs – ypač pradėjusiems naują darbą. Iš pradžių viskas atrodys ne taip lengvai, kaip kad manėte. Jums pravers atkaklumas ir kantrybė, nes kiekvienai naujai pradžiai reikia nemažai laiko ir pastangų.

Sekantys du vasaros mėnesiai stabilesni, jų metu geriau užbaiginėti ankstesnius projektus ir darbus, atostogauti,o rugpjūčio gale ieškoti naujų krypčių ir įdomesnių idėjų.

Ruduo jums – kontrastingas. Kai kurie rugsėjį ras papildomų gerų darbų ir galės džaigtis gausesniais finansais. Kitiems tai permainų laikas. Joms pasiruošti ypač palankus spalis, o lapkritį realizuokite naujausias idėjas, ieškokite bendraminčių ir partnerių. Šiuo metu gimę idėjos perspektyvoje galėtų ženkliai pagerinti jūsų materialią padėtį.

Gruodį kai kurie susidomės ir nauju darbo pasiūlymu. Tai tinkamas laikas apibendrinti nuveiktus darbus, paieškoti naujų finansinių šaltinių.

Sėkmės jums 2017 metais linki astrologė Lolita Žukienė.