Siekiame, kad mūsų vaikučiai drąsiai bendrautų su aplinkiniais, kad neužsidarytų virtualiame pasaulyje, juk ir realiame pasaulyje tiek daug įdomybių ir veiklų. Dalintis – tikrai smagu! Štai tokios ateities Lietuvos mes siekiame!

Šiais metais per 2,5 valandas išdalinome ne tik 1200 skanių sausainių, bet ir gavome daugiau nei 1000 šypsenų. Sausainių dalinimą užfiksavo ir rekordų agentūra „Factum“ – dabar mūsų vaikučiai turės puikų prisiminimą apie vieną iš savo gerų darbų. Juk toks prisiminimas apie vaikystę – tiesiog neįkainuojamas.

Lietuvos rekordo siekimui sausainiai turėjo būti sertifikuoti, užklausus dėl sausainių įsigijimo „Biržų duona“ pasiūlė jais paremti. Už tai jiems – didelis ačiū ir daug karmos taškų! Nuoširdžiai dėkojame Vytautui Kernagiui jaunesniajam už jo dalyvavimą stebėtojų vaikų sausainių dalinimo rekordo užfiksavimo metu.

Ačiū visai mūsų bendruomenei – vaikučiams, jų tėveliams, mūsų personalui ir visiems, kurie palaikė šią akciją! Turime prašymą daugumai Lietuvos žmonių – prisijunkite prie akcijos „Dalintis – gera“, pasidalinkite gėriu (bet kokia jo išraiška) su aplinkiniais.

Visi kalba, kad Lietuvoje kažką reikia keisti. Jei norite keisti, pradėkite nuo savęs. Linksmų artėjančių švenčių! Sveikatos, meilės ir taikos Jūsų namams.