Štai 3 būdai, kaip suderinti jas taip, kad atrodytum skoningai, elegantiškai ir, žinoma, jaustumeisi pasitempusi bei pasitikinti savimi.

Odinio efekto tamprės ir džinsas – klasikinis derinys, kuris visuomet pasiteisina. Jei tavo džinsiniai marškiniai standartinio ilgio, geriau jausiesi, jei ant viršaus užsimesi ilgesnį švarką ar lengvą puspaltį. Nuostabu, jei jis bus įdomios spalvos ar rašto. Drįsčiau pagalvoti ir apie gyvūno rašto imitaciją ar dryžius.

Tamprės ir prailginti marškiniai – į kompaniją dar puikiai tiktų liemenė. Jei marškiniai kiek ilgesni, nėra svarbu, ar ji ilga, ar trumpa. Sluoksniavimas – puikus sprendimas dėvint tampres. Nepamiršk pagalvoti ir apie avalynę – geriausia, kad ji nebūtų ilgaaulė.

Tamprės ir susiaučiamas švarkas, kurio nenusivilksi – idealus variantas kokteiliui ar vakarėliui, ypač jei tamprės blizgesnio audinio ar odos efekto. Atrodysi elegantiškai, kiek seksualiai (po apačia užsimesk šilko palaidinę su nėrinių krašteliu, kuris subtiliai kyšotų pro dekoltė), tačiau ne per daug išsipusčiusi. Tokiam deriniui užbaigti, čiupk delninę ir aukštakulnius, o jei nori kontrasto - grubūs aulinukai bus taip pat puikus pasirinkimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)