O galbūt ne tik todėl. Neseniai buvo atliktas tyrimas – apklausta apie 1 000 kavos mėgėjų, o pagal tai, kokią rūšį jie mėgsta, atrasta sąsaja tarp jų asmenybės bruožų, rašo lifehack.org. Tyrimas atskleidė įdomių faktų apie tai, kokie yra vienokią ar kitokią kavą besirenkantys žmonės.

Taigi ką vienokios ar kitokios kavos pomėgis sako apie jūsų asmenybę?

Kapučino mėgėjai

Paaiškėjo, kad mėgstantys kapuciną mėgsta kontroliuoti. Jei mėgstate kapučiną, greičiausiai esate įkyroka, bet tuo pačiu kūrybinga, motyvuota asmenybė. Šalia noro kontroliuoti yra ir sąžiningumas, taigi bent jau žinote, ką gaunate su ta kavos puta. Jums greitai atsibosta vieni ar kiti dalykai, nors esate ištikimi draugams.

Kavos ir ledų gėrimas „Affogato“

Ir dar vyšnia ant viršaus – skanumėlis... jūs mėgstate juodą kavą, bet kartais patinka desertinis kavos gėrimas. Esate žaismingi, laimingi, visada nusiteikę smagiai praleisti laiką. Rytai būna ne pačios geriausios nuotaikos, esate pelėda, na o kava jums yra desertas po pietų. Mėgstate linksmybes, tik visą darote savu ritmu, kad ir kaip klostytųsi diena.

„Ristretto“ (sodrusis ekspresas)

Esate ankstyvas paukštis, puikiai tą suvokiate, kaip ir tai, kad „ristretto“ – kiek keistokas pomėgis, kad jums ją darantis žmogus tai supranta ir supranta, kad ir jūs tai suprantate. Jūsų rafinuotas skonis, vertinate klasiką. Tiesa, dažniausiai nepersistengiate. Beje, kartais jus visiškai tenkina latė.

Espreso garbintojai

Greiti, eina iš karto prie reikalo. Visada skubate, todėl mėgstate stiprią, gretai paruošiamą kavą. Esate lyderiai, daug dirbate, tik jums reikia paskatinimų, tarsi energijos injekcijų, antraip darotės niūrūs. Žinote, kaip gauti tai, ko norite, visada siekiate to, ko norite. Tik pasistenkite bent vieną dieną per savaitę sulėtinti temptą, antraip perdegsite.

Amerikietiška kava

Esate tiesus, atviras žmogus, jums patinka tai, kas juoda ir balta. Nesate linkę krėsti kvailysčių, žmonėms patinka tai, kad esate patikimi. Jūs sukūrėte minimalizmą. Neretai tyliai sėdite, pasiduodate liūdesiui, bet jei užsibrėžėte ko nors siekti, tai bus jūsų. Visada atliekate darbus, užbaigiate tai, ką pradėjote. Bent kartais įsipilkite į savo amerikietišką kavą pieno, kad bent kiek praskaidrintumėte savo dieną.

Geriantys late

Jums patinka tai, kas reikalauja mažai pastangų, neretai būnate neryžtingi. Jums labiau patinka būti tarp žaidėjų, nei vadovauti komandai. Mokate sukurti lengvą, žaismingą atmosferą, su jumis smagu, viskas iš karto atrodo gerokai paprasčiau. Pamėginkite vietoje pieno kartais įsidėti į kavą ledų – iškrėskite kokią kvailystę, užuot visada paisę normų.

Kas renkasi kavą su sojos pienu

Deja, tenka konstatuoti, kad esate egocentriški. Galite būti kompanijos siela, komandos lyderis, esate šnekūs, bendraujantys ir vis tik jums atrodo, kad pasaulis sukasi aplink jus. Neretai elgiatės kaip teisuolis, kita vertus, žinote, ko norite ir tikrai sugebate tai gauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)