Bent jau tokią išvadą padarė „Reddit“ skaitytojai, kalbėdami apie ženklus, kurie rodo mažėjantį susidomėjimą santykiuose, rašoma independent.co.uk.

„Jis nustojo dėti šypsenėles žinutėse. Maniau, esu kvaila, prisigalvoju, bet ką gali žinoti – tai buvo nežymus ankstyvas ženklas“, – pripažino viena skaitytoja.

Kita pridūrė: „Susitikinėjau su vaikinu, kuris atsisveikindamas ar linkėdamas labos nakties pridėdavo šypsenėlę. Prisiekiu – galėjau pamatuoti jo jausmus pagal šypsenėlių skaičių. Kelios šypsenėlės reiškė, kad jis tikrai manęs pasiilgo. Viena vis dar reiškė „neblogai“, bet galiausiai neliko nė vienos.“

Viena mergina pripažino, kad pati tokiu būdu rodė blėstantį susidomėjimą: „Prisimenu, taip dariau su buvusiuoju, kai blėso mano jausmai jam. Užuot siuntusi jam bučinius ir širdeles, pradėjau siųsti gyvūnus.“

Nieko stebėtino, kad daugelis sakė – sumažėjęs libido yra artėjančio išsiskyrimo ženklas.

„Seksas nebeteikia didelio džiaugsmo, darosi vis retesnis. Jei vis tik mylimės, akivaizdu, kad ji mieliau būtų kitur“, – rašė vienas svetainės lankytojas.

Kitas pritarė: „Mylisi tik iš kaltės ar dėl įpročio, ne todėl kad to norėtų.“

Draugų nevalia išsižadėti, kita vertus, daugelis pripažino – jei ima leisti daug laiko su draugais, gero nelauk. „Nekviečia eiti pasilinksminti, mieliau eina vieni susitikti su draugais (nenori rodytis su mergina potencialiai būsimai partnerei)“, – teigė skaitytoja.

Skaitytojas teigė: „Ji norėjo kurti planus, leisti laiką su draugais, ne su manimi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)