Kai gyvenimas žaidžia likimais, mes iš visų jėgų, visų valios pastangų, priešinamės jam.

VŠĮ „Kaimo grandinės“ mažiausieji ir labiausiai nuskriaustieji – į pasaulį pro miglą žvelgiantys mūsų švelniai vadinami kačiukais burbuliukais. Jų gydymas mums jau atsiėjo kelis šimtus eurų, dar viena tokio pat dydžio sąskaita laukia. Prieš akis ir pirmieji skiepai, ateityje – kai kurių katyčių akių šalinimo operacijos.

Šie kačiukai mums brangūs visomis prasmėmis. Juk jie ypatingi, išlikę po sunkios ligos (nors likimas juos jau ir buvo pasmerkęs mirčiai), kad ir šiek tiek kitokie nei visi kiti, bet be galo mylimi ir mums (tikiu, ir Jums) reikalingi. Pati pradžia, kai prognozės rodė, kad kačiukai nebematys, buvo šokiruojanti, gydymo eiga – jaudinanti ir neaiški, o rezultatas toks, kad įvyko didelis stebuklas. Kai kuriems iš ketvertuko pavyko išsaugoti bent po vieną, kad ir šešėlius, bet matančią, akytę.

Be to, kad ieškome burbuliukams laikinos globos, mes labai prašome nepamiršti jų ir prisidėti prie tolimesnio gydymo, skiepų, laukiančių operacijų ir gyvenimo stacionare. Kiekvienas Jūsų paaukotas euras jau padarė stebuklą. Leiskite stebuklui tęstis ir toliau. Mums reikia Jūsų pagalbos, kačiukams reikia Jūsų palaikymo ir paramos. Be Jūsų mums bus labai sunku tęsti tai, ką pradėjome. AČIŪ!!!

Kaip paaukoti šiems nuskriaustiems katinėliams rasite VŠĮ „Kaimo grandinė“ internetiniame puslapyje, feisbuko paskyroje arba parašę el.p. anzelika.lggd@gmail.com.