Reikės:

500 g vištienos filė,
0,5 l kefyro,
pagal skonį pipirų,
0,5 šaukštelio druskos,
0,5 stiklinės miltų,
2 šaukštai krakmolo,
2 kiaušiniai,
1 l raugintų kopūstų.

Vištienos filė supjaustykite dviejų kąsnių gabaliukais. Pabarstykite pipirais ir užpilkite kefyru. Pastatykite šaltai porai valandų.

Dubenyje sumaišykite miltus, krakmolą ir druską. Gerai suplakite kiaušinius. Vištienos gabaliukus apvoliokite miltų ir krakmolo mišinyje. Tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl miltų ir krakmolo mišinyje. Kepkite gerai nedideliame puode įkaitintame aliejuje, kol gabalėliai gražiai apskrus. (Vienu metu įdėkite tik kelis gabalėlius.)

Apkepiau, o tada į skardą dėjau sluoksnį raugintų kopūstų ir suguldžiau kepsnelius. Kišau į orkaitę 10 min.

Mėsytė tapo minkšta, sultinga, tirpo burnoje.