Kaip DELFI rašė skaitytoja, jos visus metus laukta kelionė su Kalėdų traukinuku buvo nutraukta kelią pastojus netikėtai kliūčiai.

„Traukinukui važiuojant įprastiniu maršrutu, deja, dėl kažkieno ne vietoje pastatyto automobilio Pilies ir Šventaragio gatvių sankirtoje, kuris blokavo išvažiavimą iš Pilies g., keleiviams teko išlipti, – rašė DELFI skaitytoja. – Didelis ačiū tokiems „supratingiems“ vairuotojams!!!“

Ji pasidalijo ir nuotraukomis, kuriose matyti kelią traukinukui užstojęs automobilis. Nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad vietos traukinukui pravažiuoti pakanka, kaip pasakojo jo vairuotojas Romualdas, ši neįprasta transporto priemonė – ilga, o lauke slidu, tad išvažiuoti tokiu atveju sunku.

Pasak traukinuko vairuotojo Romualdo, nesulaukus automobilio vairuotojo, teko kreiptis net į policiją, o kai jis po 5-10 min. galų gale pasirodė, nepaklausė vairuotojo ir nuvažiavo. Kaip sakė vairuotojas, jam ne kartą teko pakliūti į panašią situaciją, nes vairuotojai mieste „mėto automobilius kas kur nori“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)