Mirtis vaiką ištiko išsipildžius paskutiniam jo gyvenimo norui – savomis akimis išvysti mylimiausią Kalėdų personažą, rašo „The Telegraph“.

Šešiasdešimtmetis Kalėdų senelį įkūnijęs Ericas J. Schmitt-Matzenas yra gimęs Kalėdų senelio prototipu laikomo šv. Mikalojaus dieną.

Jis papasakojo kaip akimirksniu išskubėjo į Noksvilio (Tenesio valstija) ligoninę, vos tik sulaukė ten dirbusios slaugytojos skambučio ir sužinojo apie mirtinai sergantį vaiką.

Su Kalėdų seneliu trokštantis susitikti berniukas gulėjo ligoninės intensyvios terapijos skyriuje.

Iki širdies gelmių jaudinančią išsvajotojo susitikimo akimirką stebėjo kitapus palatos lango stovintys berniuko artimieji.

Kalėdų senelis spėjo persimesti su mažuoju ligoniu keliomis frazėmis ir prisiekti, kad pagaliau pavyko susitikti mylimiausią elfą. Deja, šis pokalbis buvo paskutinis trumpame vaiko gyvenime.

Kaip rašo NBC, po to kai Kalėdų senelis berniukui padavė žaislą, mažylis paklausė, kaip jis galėtų prisistatyti ten, kur atsidurs po mirties. Tuomet E. J. Schmitt-Matenzas pasiūlė jam prisistatyti, kaip Kalėdų Senelio elfu nr. 1 ir jį tikrai įleis pro dangaus vartus.

„Jis kilstelėjo lovoje ir pasistengė mane apkabinti. Tada paklausė, ar galėčiau padėti, – pasakojo E. J. Schmitt-Matzenas „USA Today“. – Apkabinau jį ir man dar nespėjus nieko atsakyti, jis mirė. Nepaleidau jo. Dar kurį laiką palaikiau apkabinęs.“

Senelio personažą įkūnijęs vyras prisipažino pasistengęs kuo greičiau dingti iš ligoninės, nes įvykęs epizodas taip giliai jį sujaudino, jog prireiks nemažai laiko, kol pavyks atsigauti ir vėl imtis Kalėdų senelio vaidmens. Duodamas interviu įvairioms JAV televizijoms vyras pasakodamas šią jautrią istoriją sunkiai tramdė ašaras.

Visą interviu su Kalėdų seneliu galite rasti čia.

Papildyta

Jau nuskambėjus šiam įvykiui, atsirado pagrįstų abejonių, kad istorija gali būti išgalvota. Kaip rašo CNN, E. J. Schmitt-Matenzas nesutiko atskleisti berniuko šeimos tapatybės. CNN žurnalistai susisiekė su visomis didžiausiomis Noksvilio ligoninėmis ir nei viena negalėjo patvirtinti šio atvejo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)