Problemos pradžia…

Nežiūrint į tai, kad Europoje – „civilizuotame“ pasaulyje - siaučia lyčių lygybės vajus, galiu jus užtikrinti, kad nuo čia ir prasideda Europos išsigimimas ir net sakyčiau išnykimas...

Neturiu tikslo pažeminti vienos ar kitos lyties atstovų, bet dėdami tarp lyčių lygybės ženklą, darome pačią didžiausią klaidą. Kiekviena lytis savaip stipri ir savaip silpna. Tai tiesiog nesulyginami dalykai. Dar blogiau, visi bandymai sulyginti, sukuria kitą paradoksą – vyrai moteriškėja, o moterys vyriškėja. Galėčiau ilgai kalbėti apie šio reiškinio priežastis, bet tai nėra šio straipsnio tikslas. Šiandien noriu papasakoti vyrams kaip savo žmonos pagalba uždirbti milijoną!

Kaip berniukai tampa vyrais ir kodėl tai svarbu?

Pirma sąlyga tam, kad vyras galėtų uždirbti milijoną – vyriškas elgesys. Kol vaikai ir ypatingai berniukai maži, jie turi savybę fantazuoti: „būsiu policininkas… būsiu……..“. Niekas rimtai nežiūri į šias vaiko šnekas, nes vaikas neprivalo atsakyti už savo žodžius. Skirtumas atsiranda, kai berniukas suauga - nuo tam tikro amžiaus berniukas turėtų atsakyti už savo žodžius. Nuo čia prasideda vyro kelias…

„Vyras prisiima atsakomybę už savo žodžius!“

Skaitant paskaitas apie santykius, visada klausytojų paklausiu, ar yra tokių, kurie gyvena su savo antra puse susimetę? Visada salėje bus 3-4 merginos, kurios gyvena poroje tokiu būdu. Po to aš joms sakau: leiskite atspėti, pagrindinė priežastis, kodėl jūs vis dar ne žmona ir vyras - pinigų trūkumas? Dažniausiai atsakymas būna „Taip“. Klausiate: Kodėl? Jei vaikinas elgiasi kaip vaikas – neprisiima atsakomybės, kaip jis gali turėti pinigų? Čia ir pirma išvada:

„Santuoka – tai pirmas, rimtas įsipareigojimas, nuo kurio prasideda vyro kelias!“

Kas bendro tarp tavo žmonos ir tavo mamos?

Labai dažnai susiduriu su tokia situacija, kai vyras negerbia savo žmonos. Įdomiausia, kad problemos sprendimas visada būna vyro mama. Jei vyras negerbia žmonos, jis visų pirma negerbia ir savo mamos. Norint pakeisti situaciją, vyrui reikėtų paieškoti pagarbos savo mamai. Pagarba žmonai atsiras automatiškai. Šioje vietoje labai padeda dėkingumas prisimenant, kad esi šitam pasaulyje tik todėl, kad ji yra. Einant dar giliau prieisime, kad vaiko pagarba mamai tiesiogiai priklauso nuo tėvo pagarbos mamai, bet tai jau kito straipsnio tema. Tikriausiai kyla klausimas kam to reikia? To reikia tam, kad tai tiesiogiai susiję su vyro pinigais.

Aš nemoralizuosiu, kad taip būtų geriau ar tiesiog taip reikėtų, bet vienintelis argumentas – klausimas tau: ar tu tiki, kad gyvendamas su „višta“ (ją taip dažniausiai vadini) tu turi šansą uždirbti milijoną? Milijonai priklauso karalienėms. Tam, kad joje pamatytum karalienę, reikės atrasti karalienę savo mamoje!

Kaip konvertuoti jos jausmus į pinigus?

O dabar truputį anatomijos ir istorijos. Vyras nuo moters skiriasi smegenų centrų dominante. Pas vyrus dažniausiai dominuoja kairysis pusrutulis – logika, tikslai, pergalės. Pas moteris dešinysis – jausmai, emocijos, kūryba. Dėl šių skirtumų ir kyla visi nesusikalbėjimai, bet tame ir yra visa esmė. Pagal šią logiką, vyro paskirtis būtų siekti tikslo (medžioti), moters paskirtis - išreikšti savo jausmus vyrui, džiaugiantis sumedžiotu grobiu, auginti jo vaikus.

Iki šios vietos viskas paprasta, bet spėju reikalauja detalesnio paaiškinimo…

Pirmykštis vyro instinktas medžioti niekur nedingo. Šiais laikais grobio objektas yra pinigai. Atrodo vyras galėtų tiesiog medžioti ir taip būti turtingu, deja, bet į vieną pusę tai veikia su dideliais apribojimais. Jei vyrui grobio reikia tik savo poreikiams jie bus gana nedideli – tiek kiek reikia pavalgyti. Automatiškai tai apribos galimybes siekti daugiau. Tam, kad vyras norėtų siekti maksimumo, jam reikalingas įkvėpimas – vardan ko aš turiu sumedžioti daugiau nei vieną mamutą? Čia puikiai suveikia vyro ir žmonos sąjungos principas. Jei moteris džiaugiasi vyro pergalėmis ir jį palaiko, tai jį motyvuos dar labiau stengtis ir įtikti savo mūzai!

Kaip teisingai pasirinkti žmoną?

Dar linksmiau... Vyrai!

„Rinkdamiesi žmoną, pasirinkite mažiausiai keturis kartus stipresnę už save!“

Klausiate kodėl? Atsakymas paprastas – kuo stipresnė jūsų žmona, tuo stipresnis jos emocinis intelektas, kuo stipresnis jos intelektas, tuo įspūdingesnis jūsų piniginės turinys. Žinoma yra didelė rizika, kad nepatempsite stiprios moters, bet čia priklauso tik nuo jūsų požiūrio. Bet kuriuo atveju stipresnė partnerė sukuria dideles galimybes. Kad būtų aiškiau priminsiu vaikišką pavyzdį. Lauke žaidžia du berniukai. Vienas keturių metų, kitas šešių. Klausimas: kuris iš jų šitam žaidime tobulėja?

Kuo skiriasi imperatorius nuo karaliaus?

Viena moteris apsilankė moteriškumo mokymuose... Ten ji sužinojo, kaip iš savo vyro padaryti karalių! Po mokymų ji visą gautą informaciją pritaikė iš karto... Ji jam pirmam įpylė sriubos, ji gyrė jo pasiekimus, nors girti nebuvo ko... Kai jis paklausė, ar yra šaldytuve alaus, ji pamačius, kad nėra subėgiojo į parduotuvę...

Vyrui, kuris ir iki tol nelabai buvo vyriškas, nuo tokių dalykų susisuko galva ir jis pradėjo galvoti, kad pateko į rojų... Vietoj laukto karaliaus efekto vyras pasijuto imperatorium...
Ilga istorija trumpai – jie išsiskyrė...

Istorijos moralas toks: labai dažnai vyrai galvoja, kad jiems nieko per daug nereikia daryti, o va jau moteris turėtų reikšti savo jausmus, sutvarkyti buitį, pasirūpinti juo ir vaikais ir...... jūs pratęskite sąrašą. Deja, bet šeima tai dviejų žmonių tango ir jie tame šokyje tampriai susiję. Tam, kad moteris norėtų ir galėtų reikšti savo jausmus ir garbinti savo karalių, vyras turėtų elgtis vyriškai. Stengtis aprūpinti šeimą uždirbdamas pinigus, būti jai ramsčiu ir gynėju, ir daryti viską, kad ją sužavėti. Prie žavėjimo programos labai tiks dovanoti gėles be jokios progos, pirkti jai papuošalus, nes jai tai svarbu. Svarbu tai ir vyrui, jei prisimins, kad jo žmona – jo vizitinė kortelė! Čia ne tiek svarbus kiekis ar suma - esminis dalykas nuoširdumas. Prie nuoširdumo labai tiks padėka. Ačiū, kad .............. Dovanų, gėlių ar suknelės pirkimas tai ta pati vyro padėka per tai, kas moteriai svarbu ir teikia džiaugsmą!

Šioje vietoje kyla filosofinis klausimas – kas pirmiau višta ar kiaušinis? Vyrai, būkit vyriški ir pabandykite būti pirmi! Tegul motyvatorium bus besikeičiantis jūsų piniginės turinys!

Ir dar…

Pabaigai verta pakalbėt apie saugumo techniką. Kaip jau pamenate iš istorijos apie imperatorių - neperlenkite lazdos. Dovanų kiekis nekompensuoja nuoširdumo! Dovanokite dovanas iš širdies ir su prasme… Kuo daugiau tame bus širdies, tuo didesnis bus efektas!

Gerbiamos moterys, visų vyrų vardu sakau Jums Ačiū, kad esate – be jūsų, mes vis dar sėdėtume medyje.