Kaip DELFI pranešė skaitytoja Justina, Vilniaus oro uoste buvo atšauktas skrydis Vilnius-Berlynas. „Taip pat dabar matome, kad yra atšauktas ir skrydis Vilnius-Stokholmas bei skrydis Berlynas-Vilnius. Visi skrydžiai su „airBaltic“ avialinijomis. Taip pat buvo atšauktas ir skrydis dieną Amsterdamas-Vilnius“, – rašo skaitytoja.

Kaip matyti iš Vilniaus oro uosto interneto svetainėje pateikiamos informacijos, taip pat atšauktas 19 val. 40 min. turėjęs įvykti „airBaltic“ skrydis į Taliną.

Anot skaitytojos Justinos, paskambinus kompanijos „airBaltic“ telefonu informacija, kodėl skrydžiai atšaukti, nesuteikiama. „Jokių paaiškinimų nėra teikiama“, – skundėsi ji.

Vilniaus oro uosto atstovė teigė nežinanti, kodėl atšaukti „airBaltic“ skrydžiai, ir nurodė kreiptis į pačią kompaniją.

Kaip DELFI sakė „airBaltic“ korporatyvinės komunikacijos viceprezidentas Janis Vanags, trečiadienį skrydžiai Vilniuje buvo atšaukti dėl techninių priežasčių.

„Skrydžiai Vilniue buvo atšaukti dėl techninių priežasčių, susijusių su „airBaltic“ lėktuvu Bombardier Q400 NextGen. Jo nebuvo galima pakeisti dėl dabartinio orlaivių trūkumo“, – aiškino jis.

J. Vanags teigimu, „airBaltic“ apgailestauja dėl nepatogumų ir vėlavimų, sukeltų klientams, bei stengiasi pasiūlyti jiems individualias kelionių alternatyvas.

Keleiviai prašomi savo skrydžio statusą pasitikrinti interneto svetainėje airBaltic.com, kompanijos paskyrose socialiniuose tinkluose, taip pat išvykimo oro uostuose arba skambinti į „airBaltic“ skambučių centrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)