Reikės:

4 marinuotos silkių file,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
1 raudona paprika,
150 g pievagrybių,
aliejaus,
1 šaukštas kmynų (originale rašo 2 šaukštai),
maltų juodųjų pipirų,
druskos (pas mane silkės buvo sūrios, tai nedėjau).

Silkę susipjaustome gabaliukais.

Keptuvėje su aliejumi apkepiname smulkintą svogūną ir česnakus, kai svogūnas taps skaidrus, dedame smulkintas paprikas ir pievagrybius, pakepinkite kol suminkštės.

Įberkite kmynus ir dar truputį pakepiname. Beriame pipirus, druską (jeigu trūksta jos), įpilkite, jeigu trūksta, aliejaus, kad masė nebūtu sausa.

Atvėsiname ir sumaišome su silke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją