Tyrimai parodo, kad kone pusė britų vyrų ir kas penkta britė moteris bent vieną kartą yra buvę neištikimi savo partnerei (-iui). Kad ir kaip populiaru būtų apgaudinėti savo antrąją pusę, mes visi žinome, kad taip yra negerai. Viena moteris tuo įsitikino pati, rašoma independent.co.uk.

Forumo apie santykius svetainėje „Love Shack“ anonime pageidavusi likti moteris papasakojo, kaip ji – trisdešimtmetė, netekėjusi – įsimylėjo savo bendradarbį – taip pat trisdešimtmetį, vedusį, turintį mažą vaiką.

Nors ji tikėjosi, kad ši aistra išblės, bet su laiku ji tik stiprėjo. Moteris papasakojo, kaip jos bendradarbis sako jai komplimentus, skundžiasi savo žmona, ir kaip jie valandų valandas po darbo bendrauja per „WhatsApp“.

„Aš nuoširdžiai manau, kad jei jis norės romano, aš neatsispirsiu, – rašo ji, nors ir pripažįsta, kad tai sukeltų daug skausmo visoms susijusioms šalims. – Ar man yra būdas ištrūkti iš šių jausmų?“ – klausia ji.

Kiti forumo dalyviai nesuteikia jai jokių vilčių. Visi jai pataria užbaigti santykius tuojau pat: „Kodėl tu apskritai tai svarstai? Jis vedęs. Nepasiekiamas. Atsakymas yra „NE“, – rašo vienas dalyvis.

„Tau reikia susiimti DABAR“, – pataria kitas.

Ji taip pat buvo išvadinta naivia, be to, forumo dalyviai jai priminė, kad tokie romanai niekada nesibaigia gerai: „Susimildama, prašau, nebandyk savęs įtikinti, kad jums viskas bus kitaip – nebus“, – rašo viena dalyvė.

Nors kai kurie dalyviai empatiškai reagavo į jos situaciją, visi ragino ją pasitelkti sveiką protą: „Gal dabar tau ir skauda, bet šis skausmas nesulyginamas su tuo, ką tu jausi, jei prarasi sveiką protą, pasiduosi savo aistrai ir viskas baigsis blogai“, – rašo viena dalyvė, prisipažinusi, kad taip pat yra buvusi panašioje situacijoje.

Dauguma dalyvių rekomendavo moteriai pradėti ieškotis kito darbo.

„Jei esi užtektinai protinga, bandysi pasitraukti“, – rašo vienas dalyvis.

O dauguma dalyvių nurodė, kad moterį ir jos bendradarbį jau sieja emocinis ryšys. Nors ji pati nebuvo tikra, kokie jos bendradarbio kėslai, dauguma dalyvių sutarė, kad jis tiksliai žino, ką daro: „Jis tave ruošia romanui. Jis grobuonis“, – rašo viena dalyvė.

Bet apskritai visi dalyviai rašė norintys, kad moteris susirastų tinkamesnį žmogų. Vienas dalyvis reziumavo: „Gerbk save kaip moterį, kuri yra verta ir reikalauja daugiau, nei vogta pigi išgalvota meilė, kuri išdegins tavyje skylę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)