Vyriausias likęs gyvas M. Brando sūnus Miko Brando išpešė šį prisipažinimą iš filmo režisieriaus Bernardo Bertolucci. Neseniai pasirodė vaizdo įrašas, kuriame 2013 metais B. Bertolucci sako, kad jiedu su M. Brando paskutinę minutę suplanavo sekso scenoje su Maria Schneider panaudoti sviestą ir, jos apie tai iš anksto neįspėję, išniekino aktorę.

Vaizdo įraše B. Bertolucci tvirtina norėjęs autentiškos reakcijos į prievartavimą, o ne suvaidintos. M. Schneider, kuri mirė 2011 metais, tvirtino, kad sueities nebuvo, tačiau ji patyrė šoką ir prieštaravo tam, kaip viskas susiklostė.

Miko visą šią istoriją vadina visiška nesąmone ir sako: „Tai negalėjo padaryti toks žmogus, koks buvo mano tėvas“. Jis turi savo teoriją apie tai, kodėl B. Bertolucci apskritai nusprendė pakomentuoti šią sceną.

Tokios garsenybės kaip Jessica Chastain, Chrisas Evansas, Anna Kendrick ir Ava DuVernay išreiškė savo pasipiktinimą M. Brando ir B. Bertolucci dėl suplanuoto moters išniekinimo prieš kamerą. Vis dėlto, aktoriaus sūnus nelinkęs patikėti šia istorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)