Įspūdingas ir prabanga tviskantis šou vyko Karališkoje Alberto salėje, į kurią susirinko per 4000 svečių, tarp jų - ir nominantai, modeliai, dizaineriai, stiliaus ikonos. Jiems patarnavo 260 liokajų, o prabangią vakarienę po apdovanojimų ruošė per 60 virtuvės šefų.

Raudonuoju kilimu tą vakarą žengė žinomos garsenybės: Lady Gaga, Gigi ir Bella Hadid, Kendall Jenner, Donatella Versace, Alexa Chung, David Gandy, Eva Herzigova, Jared Leto, Karlie Kloss, Marilyn Manson, Nadja Swarovski, Nicole Scherzinger, Salma Hayek ir kiti.

Šį kartą britų metų prekiniu ženklu tapo Alexander McQueen mados namai, o žurnalas „Vogue“ gavo specialų apdovanojimą už šimtmetį skaičiuojančią veiklą.

Tačiau tarp nominantų bei mados profesionalų dominavo ir jaunosios žvaigždutės: aktoriaus Will Smith vaikai Jaden in Willow (pretendavę „Metų ikonos“ titului)bei modeliai Gigi ir Bella Hadid bei Kendall Jenner, kurios nominuotos „Tarptautinio modelio“ apdovanojimui. Visgi šioje kategorijoje ryškiausia buvo Gigi Hadid.

Tuo tarpu dizaineriai Craig Green ir Simona Rocha išsidalino apdovanojimus už geriausias moteriškų ir vyriškų kolekcijų kūrimą, o italų mados namai „Gucci“ laimėjo net dviejose nominacijose.

Mados pasaulio skandalingieji - mados namų „Balenciaga“ dizaineris Demna Gvasalia ir prekinis ženklas „Vetements“ taip pat neliko nepastebėti. Apdovanojimuose, kurie vis labiau praranda britiškumo sąvoką, triumfavo ir amerikiečiai. Apdovanojimus už kūrybą atsiėmė dizaineris Ralph Lauren ir fotografas Bruce Weber.

Renginio svečių galerija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją