Kaip rašo Karaliaučiaus g. gyvenanti moteris, prie jos namo esančioje aikštelėje automobilis kieme sukinėjasi „dieną, naktį, žiemą, vasarą“.

„Mums trukdo variklio, duslintuvo ir padangų triukšmas ir bildėjimas“, – rašė DELFI skaitytoja, automobilio sukinėjimąsi kieme užfiksavusi gruodžio 4 d., apie 1 val. nakties.

Moteris piktinosi ramiai miegoti ir ilsėtis namuose negalinti 8 metus. Pasak jos, pareigūnai arba neatvažiuoja, arba nespėja to padaryti. Neapsikentusi vilnietė vaizdo įrašu pasidalijo su DELFI, kurio pabaigoje tikina užfiksavo jos ramybę drumsiančio automobilio valstybinį numerį.

Kaip DELFI nurodė Vilniaus pareigūnai, policijos elektroninių paslaugų portale ePolicija.lt (www.epolicija.lt) sekmadienio naktį 1.46 val. taip pat buvo gautas moters skundas kartu su vaizdo įrašu – jis buvo įtrauktas į Policijos registruojamų įvykių registrą.

„Jame nurodyta įvykio vieta, tačiau nebuvo nurodytas įvykio laikas. Informacija buvo perduota mieste patruliavusiems pareigūnams, tačiau tą naktį vairuotojas nubuvo pastebėtas. Pranešimas perduotas ir teritoriją prižiūrinčiam Vilniaus apskrities policijos įstaigos struktūriniam policijos komisariatui. Pareigūnai įvertins gautą vaizdo medžiagą, patikslins faktus bei aplinkybes ir spręs vairuotojo teisinės atsakomybės klausimą“, – nurodoma policijos komentare.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)