Trenerio pasitikėjimą vis labiau užsitarnaujantis Mindaugas Kuzminskas prieš „vilkus“ rungtyniavo 19 minučių, bet šoklių ir talentingų varžovų neišsigando. Priešingai, pats sukūrė kol kas gražiausią savo NBA karjeros momentą.

Antro kėlinio viduryje kamuolį ties tritaškio linija gavęs 27-erių lietuvis suklaidino varžovą ir galingais žingsniais ėmė artėti prie krepšio. 205 cm ūgio puolėjui nesutrukdė ir kelią užstoti bandęs šešiais centimetrais aukštesnis Cole'as Aldrichas.

Aukštai iššokęs Kūzia dešine ranka sugrūdo kamuolį į krepšį per varžovą. Epizodo užvestas Mindaugas į gynybą nuskubėjo riaumodamas, o „Knicks“ sirgaliai ir ant atsarginių žaidėjų suolelio sėdėję žaidėjai pakilo iš savo vietų bei apdovanojo mūsiškį ovacijų gausa.

Iš viso M. Kuzminskas per aikštelėje praleistas minutes pelnė 4 taškus (2/3 dvit., 0/1 trit.), atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą ir kartą prasižengė. Tiesa, jam būnant aikštėje „Timberwolves“ pelnė net 19 taškų daugiau nei Niujorko ekipa – tai blogiausias rodiklis visoje „Knicks“ komandoje.

Namuose jau 8-ą kartą per 11-liką rungtynių laimėję ir iš viso 10-imt pergalių savo kraityje turintys „Knicks“ krepšininkai Rytų konferencijoje rikiuojasi septinti.

„Knicks“: Carmelo Anthony 29, Derrickas Rose'as 24 (5 rez. perd.), Kyle'as O'Quinnas 20 (13 atk. kam.), Justinas Holiday 13, Kristapas Porzingis 11 taškų.

„Timberwolves“: Zachas LaVine'as 23, Karlas-Anthony Townsas 20, Andrew Wigginsas 19, Nemanja Bjelica 17, Shabazzas Muhammadas 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)