Čempionate dalyvavo per 150 sportininkų iš Latvijos, Lietuvos, Prancūzijos, Baltarusijos, Rusijos, Azerbaidžano ir Uzbekistano.

Komandinėje įskaitoje geriausiai sekėsi latviams, o antrąją vietą užėmė lietuviai. Į mūsų komandos taupyklę „Warriors Team“ įnešė 7 aukso, 2 sidabro ir 2 bronzos medalius, „Pankratos“ – 1 aukso, 2 sidabro ir 2 bronzos, o „Atėnų Tigrai“ – 2 sidabro.

„Čempionate dalyvavo labai pajėgūs sportininkai iš įvairių šalių, atletai turėjo vidutiniškai apie 2-3 atrankos kovas ir dar finalines, – varžybų rezultatus komentavo Lietuvos pankrationo federacijos viceprezidentas D. Karanauskas. – Smagu, kad lietuviai toliau sėkmingai dalyvauja tarptautinėse varžybose ir namo atveža medalių bei taurių. Dar kartą įrodėme esantys tarp lyderių pasaulinėje pankrationo arenoje.“

Šiais metais Lietuvos pankrationo sportininkams liko dar vienerios varžybos – gruodžio 17 dieną Vilniaus „Ekinstos“ sporto salėje vyks atvirasis Kalėdinis turnyras, kuriame taip pat laukiama kovotojų iš Latvijos ir Baltarusijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)