Kalėdų miestelio organizatoriai kartu su eglutes.lt šiemet lankytojams siūlo naują paslaugą – galimybę įsigyti kalėdinę eglutę.

Eglutes.lt projekto vadovė Aistė Jonauskienė sako, kad tai labai paprasta – išsirinkus patikusią eglutę, tereikia nuskenuoti prie eglutės esantį QR kodą savo mobiliajame telefone esančia programėle, kuri iškart nukelia į internetinę prekės pardavimo svetainę.

„Ten jums reikės užpildyti savo duomenis, parašyti adresą, laiką, kada norite sulaukti eglutės, ir už ją susimokėti. Eglutė į namus ar biurą pristatoma jau kitą dieną. Taigi atėję pasižvalgyti po Kalėdinį miestelį žmonės gali išvykti jau užsisakę ir eglutę“, – aiškina A. Jonauskienė.

Tiesa, Kalėdų miestelio parodoje pristatomos eglutės, kurių puošyba rūpinosi floristas Marius Kiaunė, o šviečiančiomis girliandomis – UAB „USI International“, yra ne įprastos žaliaskarės – tai iš Danijos atgabenti kėniai. „Kėniai beveik nemeta spyglių ir ilgiau išlieka žali. Žaliosiomis lietuviškomis eglutėmis pradėsime prekiauti šiek tiek vėliau – nuo gruodžio 12 d., anksčiau jų puošti nerekomenduojame, nes gražios jos išlieka vos porą savaičių“, – kalba ji.

Siūlomų išsirinkti kėnių kainos, priklausomai nuo pasirinkto dydžio, svyruoja nuo 59 iki 79 eurų. Už 49 eurus galima įsigyti ir specialų stovą.

Kalėdų miestelis šiemet – ne vien smagi mugė, tai visas šventinių idėjų miestas, kuriame galima rasti kuo papuošti namus, ką dovanoti artimiesiems ir draugams, pasisemti stalo serviravimo, aplinkos puošybos idėjų. Žiemos švenčių laikotarpiu Vilniaus Katedros aikštė tampa lankomiausia miesto vieta, pilna šviesų, kalėdinių kvapų ir šventinio šurmulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)