Camdeno rajono „Royal Free Hospital“ ligoninės valgyklos darbuotojai aptiko daugiau nei 10 centimetrų dydžio tarantulą, kai iškrovinėjo pristatytas prekes.

Šis didžiulis voras į Šiaurės Londono ligoninę kartu su prekėmis atkeliavo iš Kosta Rikos, esančios daugiau nei už 8,690 kilometrų nuo Londono ligoninės.

Žiauraus elgesio su gyvūnais prevencijos karališkosios draugijos (angl. Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, toliau – RSPCA) pareigūnas atvyko į ligoninę pasiimti voro po to, kai šokiruotas ligoninės darbuotojas įviliojo vorą į spąstus, kurie sustabdė jį nuo ropojimo po virtuvę.

Regioninės egzotikos pareigūnas, inspektorius Anthony Pulfer, pareiškė: „Manau, kad jie buvo šokiruoti, kai bananuose pamatė šį didelį vorą.“

Voras buvo nugabentas į RSPCA „Harmsworth Animal Hospital“ gyvūnų ligoninę, kuriame jam buvo atliktas patikrinimas, o po apžiūros – į draugijos egzotikos specialistų skyrių Brightone.

„Nepaisant ilgos kelionės, voras yra sveikas ir jam pasisekė, kad nebuvo netyčia susmulkintas ir išvirtas kartu su vaisiais“, – pridūrė inspektorius Anthony Pulfer.