aukso žiedus sumainė būrys sportininkų bei pramogų pasaulio atstovų. Tiesa, kai kurios vestuvės vyko slaptai, o su smalsuoliais jų akimirkomis pasidalyta tik gerokai vėliau.

Marija Gražulytė ir Tomas Šalaševičius

Rugpjūčio pabaigoje Rumšiškių Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje susituokė politiko Petro Gražulio dukra Marija Gražulytė (24 m.) ir jos išrinktasis Tomas Šalaševičius (23 m.).

Iškilmingoje ceremonijoje dalyvavo M. Gražulytės ir T. Šalaševičiaus šeimos, artimieji bei būrys bičiulių - iš viso jaunuosius sveikino beveik 80 šventiškai nusiteikusių svečių. DELFI P. Gražulis tąkart pasakojo ceremonijos metu sunkiai valdęs jį užplūdusias emocijas.

Enrikas Daktaras ir Kamilė Doveikaitė

Kauno rotušėje vyriausias Henriko Daktaro sūnus Enrikas vedė savo mylimąją Kamilę. Enrikas nusprendė savo gyvenimą susieti su buvusio geriausio Henytės draugo dukra.

Enrikas vestuvėms pasipuošė rašalo mėlynumo kostiumu, jaunoji pasipuošė klasikine balta suknele, kurią kūrė dizaineris Liutauras Salasevičius. Šviesiaplaukė nuotaka plaukuose segėjo ir nuometą, mielai šypsojosi fotografams.

Eitvydas Bajarūnas ir Giedrė Žickytė

Režisierė G. Žickytė su būsimu vyru niekada neatviravo apie savo santykius. Į vestuves atvykusi pora taip pat nebendravo su žurnalistais. Ceremonija įvyko Vilniuje, Dievo Gailestingumo Šventovėje, o svečių sveikinimus pora priėmė „Stiklių“ kiemelyje.

Vestuves organizuoti padėjo Saugirdas Vaitulionis, o jaunosios suknele pasirūpino Ramunė Piekautaitė.

Raminta Vyšniauskaitė ir Tomas Vasiliauskas

Rugpjūčio 5-osios popietę Žaslių Šv. Jurgio bažnyčioje amžiną meilę savo mylimąjam prisiekė ir radijo laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė.

Apie mylimąjį Raminta nėra linkusi atvirauti. Nei viešuose renginiuose, nei socialiniuose tinkluose ji neviešina jos širdį užkariavusio vaikino.

Po vestuvių ceremonijos jaunieji išklausė didelio svečių būrio sveikintojų ir pasidalino įspūdžiais su žiniasklaida. „Labai smagu, faina, aš labai džiaugiuosi ir labai esu laiminga. Naktis nebuvo rami, sunkiai užmigau, bet dabar labai viskas fainai“, - kalbėjo Vasiliauskienės pavardę pasirinkusi Raminta.

Sofia Gelašvili ir Dominykas Niūniava

Gruzijos milijonieriaus Valerijaus Gelašvilio dukra Sofia ištekėjo prašmatniame sostinės viešbutyje, kuris ir priklauso Gelašvilių šeimai. Į ceremoniją rinkosi politikai, verslininkai, ambasadoriai ir kitos įžymybės.

Sofija Gelašvili - dvidešimt vienerių metų diplomuota stilistė. Sutuoktinis Dominykas – profesionalus dvidešimt trejų Europos bokso čempionas. Pora susipažino mokykloje, kuomet mokėsi dvyliktoje klasėje, tačiau artimesnė jaunų žmonių draugystė prasidėjo tik pusmetį prieš vestuves.

Tomas Pavilionis ir Gabrielė Lileikaitė

Vilniuje savo išrinktąją Gabrielę Lileikaitę vedė operos solistas bei grupės „El Fuego“ narys Tomas Pavilionis.

Vestuvių ceremonija vyko Šv. Kryžiaus bažnyčioje, kurioje giedojo Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro solistai Joana Gedmintaitė ir Arūnas Malikėnas, griežė styginių kvintetas. Poros pasveikinti atvyko būrys jaunavedžių artimųjų ir draugų.

Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis

Birželio 18-ąją I. Puzaraitė surengė vestuves Druskininkuose, kurių vietą ir laiką nuo žiniasklaidos bandė nuslėpti iki pat paskutinės akimirkos, o atvykusi į civilinės metrikacijos skyrių - pozavo viena, tarsi vis dar bandydama paslėpti jaunikį.

Žinoma mergina anksčiau DELFI pasakojo, jog vestuvių organizavimu rūpinosi pati, tad streso išties netrūko, tačiau planuota jauki šventė artimiausių draugų ir šeimos rate.

Rokas Čepononis, kurį prieš šešerius metus iš pirmo žvilgsnio pamilo I. Puzaraitė - ne iš pramogų pasaulio. Žinoma mergina niekada atvirai apie jį nekalbėjo ir nepristatė.

Donatas Čižauskas ir Ieva Šakinytė

Plungės bažnyčioje aukso žiedus su mylimąja sumainė grupės „2 Donatai“ narys Donatas Čižauskas. Jaukioje ceremonijoje dalyvavo ir A. Valinskas, kuris šventę skaidrino savo pokštais.

D. Čizauskas ir jo mylimoji Ieva Šakinytė prie Plungės bažnyčios atvažiavo kartu prabangiu „Mercedes“ kabrioletu, kurį vairavo pats atlikėjas.

Pora susipažino prieš dvejus metus sporto klube. Ir nors abu gyveno Plungėje, anksčiau vienas kito nepažinojo. „Tai buvo meilė iš antro žvilgsnio“, – tikino D. Čižauskas.

Justinas Čekuolis ir Akvilė Lungevičiūtė

Vilniaus santuokų rūmuose su Akvile Lungevičiūte šiemet susituokė Algimanto Čekuolio sūnus Justinas.

Ceremonijos metu porą supo artimiausi draugai bei šeima. Į brolio vestuves iš Ispanijos atvyko sesuo Ieva su dviem sūnumis, taip pat ir tėvas Algimantas su žmona Edita.

„Pagaliau nuo mano pečių, – juokėsi Algimantas, išgirdęs DELFI klausimą, kaip jaučiasi per sūnaus vestuves. – Galų gale nusirito rūpestis.“

Publicistas savo sūnui patarė nelaukti stebuklo: „Karšta meilė išblėsta per dvejus-ketverius metus. Svarbu, kad atsirastų kas nors kitas – draugystė. To linkėjau dukrai, to linkiu ir sūnui“.

Laimonas Kisielius ir Akvilė Matukaitė

Pirmąjį 2016-ųjų vakarą susižadėjusi pora, krepšininkas Laimonas Kisielius ir dainininkė Akvilė Matukaitė, liepos antrąją ištarė vienam amžinos meilės priesaikos žodžius. Prie altoriaus pora žengė Vilniuje, šv. Jonų bažnyčioje.

Po santuokos Akvilė Matukaitė pasirinko Kisielienės pavardę, tokią pat pavardę pernai, po sutuoktuvių, pasirinko ir Dileta Meškaitė, ištekėjusi už verslininko Donato Kisieliaus. Abi moterys priklauso grupei „4 Roses“.

Birutė Marozaitė ir Egidijus Jadenkus

Vasaros viduryje amžiną meilę prisiekė ir verslininkės Irenos Marozienės dukra Birutė Marozaitė. Anksčiau pora susituokė Brazilijoje, tačiau tąkart apie ceremoniją atvirauti nepanoro.

Vilniuje vykusią ceremoniją sutuoktiniai taip pat stengėsi laikyti paslaptyje. Šventės prieigos buvo kruopščiai saugomos tiek nuo pašalinių, tiek nuo žiniasklaidos akių.

Laurynas Lapė ir Ugnė Jonauskaitė

Su mylimąja Ugne Jonauskaite šią vasarą susituokusio buvusio grupės „Inculto“ nario Lauryno Lapės vestuvės neapsiėjo be rūpesčių.

Vestuvių ceremonija kiek užtruko, kadangi šiek tiek vėlavę į civilinės metrikacijos skyrių, jaunavedžiai netrukus suprato, jog namuose paliko pasus. Tiesa, linksmos vestuvių nuotaikos tai neaptemdė, o L. Lapė greitai nuvyko namo pasiimti pamirštų dokumentų.

Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas

Atostogų Indonezijoje metu Ingrida Martinkėnaitė susituokė su mylimuoju Mindaugu Urbonu.

Prieš kurį laiką oficialias skyrybas išgyvenusi moteris laidoje „Nuo...Iki“ atviravo, jog tik artimiausi draugai žino, ką jai teko išgyventi pastaruosius kelerius metus, kai po dešimt metų trukusios santuokos nusprendė skirtis su sutuoktiniu Andrejumi Velijevu. Pora drauge augina dukterį.

Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas

Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda

Renginių vedėjos Rūtos Lukoševičiūtės (41) ir gerokai jaunesnio mylimojo Mariaus Daudos (25) vestuvės sulaukė tikros apkalbų audros.

Pora susituokė gana neįprastą dieną - antradienį, tačiau DELFI tąkart pasakojo, kad šios dienos specialiai nesirinko.

Rūta ir penkiolika metų jaunesnis Marius susipažino bičiulių vestuvėse, o žiniasklaida apie jųdviejų romaną sužinojo vasaros pradžioje. Vis dėlto į klausimą, kiek gi laiko jiedu jau kartu, nė vienas nepanoro atsakyti: „Ilgai. Žiūrint, nuo kada čia skaičiuotume“.

„Jei skirtųsi mūsų požiūris – tikrai nebendrautume. Daug kur sutampame. Galbūt atrodys juokingai, bet aš nejaučiu amžiaus skirtumo. Ne vien amžius žmones jungia“, – sakė R. Lukoševičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)