„Esu labai dėkinga Jonui už visa tai, ką drauge pasiekėme ir išgyvenome. Labai pasiilgsiu darbo su Jonu. Tikiuosi, dar turėsime galimybę dirbti drauge ateityje. Žinau, kad galėsiu jam visada paskambinti, kai reikės pagalbos ir patarimo.

Dabar noriu apsvarstyti, ką noriu daryti plaukime šiuo metu, nes yra daug pasaulinės klasės plaukimo programų, ir aš galiu apsispręsti dėl savo ateities. Aišku, tam bus svarbi ir Jono nuomonė“, - trečiadienį sakė R. Meilutytė.

Sportininkė svarsto kelis pasiūlymus, tačiau kol kas daugiausiai dėmesio skiria individualioms treniruotėms Girstučio baseine.

„Esu labai dėkinga visiems, kas mane palaiko. Vėl noriu plaukti ir siekti rezultatų. Tam turiu atgauti buvusią formą. Kol kas turiu aiškų planą, kurio laikysiuosi Lietuvoje”, - sakė R. Meilutytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)