Pirmas susitikimas Klaipėdoje baigėsi šeimininkų pergale 38:36.

Vilniaus HC „Šviesos“ ekipai antras ketvirtfinalio mačas su „Cido“ arenoje rungtyniavusiais Panevėžio HC „Grifo A. Sargūno SG KKSC“ rankininkais susiklostė sėkmingai. Pirmas mačas Vilniuje buvo pasibaigęs triuškinančia sostinės klubo pergale 41:17. Antrame mače jau vyko kur kas atkaklesnė kova, tačiau pergalės net ir savo žiūrovų akivaizdoje panevėžiečiams pasiekti nepavyko. „Šviesa“ laimėjo ir antras tarpusavio rungtynes rezultatu 24:22. Karolis Antanavičius „Šviesai“ pelnė 9 įvarčius, o Panevėžio klubui Ovidijus Jagučiauskis pelnė net 10 įvarčių.

Ramų gyvenimą prieš atsakomas rungtynes buvo užsitikrinusi ir kita sostinės ekipa HC „Vilnius“. Ji pirmą susitikimą prieš Pasvalio SM „Kuraną“ buvo laimėjusi 32:23 ir pasvaliečių galimybės panaikinti šią persvarą išvykoje buvo tik teorinės. Vilniečiai ir antrose rungtynėse kontroliavo žaidimą ir šventė pergalę 32:23. Andrius Kliorė HC „Vilniui“ pelnė 6 įvarčius, o Pasvalio ekipoje 6 kartus į vilniečių vartus tiksliai metė Rolandas Indrišiūnas.

Daugiausiai kovos žadėjo rungtynės Alytuje, kur praėjusių metų taurės laimėtojai Kauno „Granito–Kario“ rankininkai turėjo išlaikyti per pirmas rungtynes sukauptą 7 įvarčių persvarą prieš vietos „Varsos–Stronglaso“ klubą. Alytiškiams nors ir pavyko šiose rungtynėse pasiekti pergalę rezultatu 26:25, tačiau tokios trapios persvaros jiems neužteko.

Praėjusiais metais Lietuvos rankinio lygoje triumfavę alytiškiai liko už LRF taurės varžybų pusfinalio borto. Kauniečių gretose ir vėl nesulaikomas buvo Vaidas Drevinskas, pelnęs 11 įvarčių, o 5 įmetė Paulius Šarkauskas. Alytaus komandoje po 5 tikslius metimus atliko Gintautas Adamkevičius ir Žygimantas Micevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją