Ko reikės Advento vainikui? Pirmiausia pagrindo, kurį galite įsigyti prekybos centre. Jis gali būti iš šieno, putplasčio ar oazės. Kuo puikiausiai pagrindą galite pasidaryti ir patys, tiesiog susukdami lengvesnes medžio ar krūmo šakas. Galite tiesiog vainiką supinti iš pušies šakų.

Toliau reikės dekoro - kankorėžių, cinamono lazdelių, riešutų, džiovintų apelsinų skiltelių - tiks viskas, ką leidžia jūsų fantazija. Tvirtinimui gali prireikti vielutės arba stipraus siūlo ir karštų klijų pistoleto.

Štai koks jaukus vainikas iš paprasčiausių dalykų, kuriuos galima rasti miške.

Jeigu jūsų žvakės didokos ir niekaip nesugalvojate, kaip jas įkomponuoti į vainiką - išeitis yra! Žvakės gali būti sustatytos tiesiog į vainiko vidurį. O vainikas gali būti iš pačių įvairiausių medžiagų.

Vijoklio arba vynuogės šakos dekoruotos jaunais kankorėžiukais, riešutais ir putinų uogomis.

Gurmanai gali pasidaryti vainiką iš kavos pupelių - ji ne tik puoš, bet ir kvepės! Šiuo atveju reikėtų naudoti lygų putplasčio pagrindą ir PVA klijus.

Jeigu neturite laiko ir noro pinti vainikus, galite tiesiog padekoruoti žvakes - argi ne gražu?

Gražiai atrodo skirtingų aukščių žvakės.

Na, o tiems, kurie mėgsta improvizuoti, siūlome štai tokį variantą - žvakutės ant medžio kamieno riekelių.

Jeigu vis dar neradote varianto, kuris jus patiktų, gal aptiksite ką nors įdomaus šame albume? Linkime įkvėpimo!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)