Kaip sakė Lina, filmuotoje medžiagoje matoma, kaip savaitgalį iš važiuojančio automobilio išmetamas šuniukas Kaišiadorių r. esančiame Kazokų kaime.

Pasak moters, peržiūrėti kameros užfiksuotus vaizdus moteris su šeima nusprendė po to, kai netikėtai, iš uošvių namų išeinant svečiui, pro duris į juos įbėgo šuniukas – Lina netikėjo, kad akivaizdžiai neprižiūrėtas, utelių turintis keturkojis tiesiog atklydo.

Po to, kai vaizdo medžiagoje pamatė, kaip kieme atsirado šuo, šeima iškvietė policiją, kuriai perdavė informaciją bei paprašė šuniuką nuvežti į globos namus, nes jų namuose jau auga keli keturkojai. Nors nufilmuotoje medžiagoje pamatyti automobilio numerių neįmanoma, pareigūnai pastebėjo, kad išskirtinės automobilio grotelės, pagal kurias galima lengviau pažinti transporto priemonę.

Pasak pačios Linos, viešumo dėka ji kone jau gali įvardinti taip pasielgusio žmogaus vardą ir pavardę, tad ateityje vėl kreipsis į policiją. Moteris tikisi, jog teisingumas laimės ir šuniuką išmetęs žmogus bus rastas bei atpažintas kitų. Feisbuke į moters patalpintą vaizdo įrašą sureagavo daugybė internautų – juo pasidalijo daugiau nei 2000 žmonių.

Džiugu, kad nepaisant nehumaniško poelgio, nuskriaustas augintis jau gali džiaugtis naujais namais – pasak Linos, šuniukas priglaustas Elektrėnuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)