A. Macijauskas BNS teigia, kad viešbutis bus šeimos verslas.

„Mes svarstome tai turėti kaip šeimos verslą“, - BNS sakė A. Macijauskas, paklaustas, ar planuojama sudaryti sutartį su kuriuo nors tarptautiniu viešbučių tinklu. Išsamiau apie būsimą verslą jis komentuoti nenorėjo ir patarė klausti projektuotojos.

Projektą rengiančios įmonės „Senojo miesto architektai“ vadovė Diana Sabaliauskienė BNS teigė, kad pastato rekonstrukcija gali būti pradėta ir po metų.

„Pastatas yra prastos būklės, praktiškai nuo nepriklausomybės laikų iškeltas tas Higienos institutas buvo ir pastatas stovėjo ilgą laiką tuščias. (...) Mes turime saugomus rūsius, bandysime pritaikyti viešbučio funkcijai, restoranui ir padaryti įdomų senamiesčio objektą“, - BNS sakė D. Sabaliauskienė.

A.Macijauskas pastatą iš Turto banko įsigijo pernai lapkritį už 1,23 mln. eurų, skelbė Turto bankas.

Jo įmonė „Atlantic Invest“ ketina renovuoti dviaukštį pastatą su mansarda ir jame įrengti 24-28 viešbučio kambarius, nurodoma Vilniaus savivaldybės puslapyje, kur skelbiamas viešbučio projektinis pasiūlymas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)