Sarah Ferguson, visų vadinama Fergie, papasakojo valganti keistą produktų derinį: pomidorai, kiaušinių majonezas ir mandarinas. Pasak jos, ši dieta jai veiksminga.

Buvusi princo Andrew žmona prisipažįsta, kad emocinis valgymas jos gyvenime atsirado tada, kai vaikystėje jos tėvai pasuko skirtingais keliais. Šios priklausomybės jai nepavyko atsikratyti ir suaugus.

„Tapau priklausoma nuo maisto, – pasakojo Fergie. – Laimei, tai buvo maistas, o ne kokia kita priklausomybė. Man labai pasisekė. Vienas terapeutas man pasakė, „Tavo sėdmenų dydis išgelbėjo tavo gyvenimą“. Ir tai tikra tiesa. Ačiū dievui už tai“.

Sarah, kažkada dirbusi „Weight Watchers“ atstove spaudai, taip pat laikėsi griežto sporto režimo Šveicarijos Alpėse, kur praleidžia didžiąją savo laisvalaikio dalį. Čia ji kasdien bėgioja ir leidžiasi į kalnų žygius.

Fergie anksčiau yra sakiusi, kad nusprendė mesti svorį po to, kai svarstyklės parodė vos trim kilogramais mažiau nei ji svėrė besilaukdama savo dukters Beatrice. Žurnalui „Hello“ Jorko hercogienė sakė „išsipūtusi“ iki 87 kilogramų.
Sarah Ferguson
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)