Pranešama, kad gyventojai buvo įspėti apie laikiną elektros tiekimo sustabdymą. Vis dėlto pirminiai pranešimai perspėjo, kad tai bus padaryta trečiadienį, o elektra buvo atjungta diena anksčiau.

Įdomiausia tai, kad, nors Vilniaus elektros skirstymo operatorius (ESO) pranešė, jog gyventojams be šviesos reikės būti tik dienos metu - nuo dešimtos ryto iki ketvirtos valandos dienos - net sutemus žmonės negalėjo pasišviesti namų.

Susisiekę su ESO, gyventojai gavo atsakymą, kad darbams pasibaigus, elektros energijos tiekimas bus atnaujintas ir apie tai jie bus informuoti SMS žinute. Tačiau dalis vartotojų žinutės negavo, o net ir po to, kai ESO atstovas pasakė, kad elektra turėjo atsirasti, iš tiesų to nebuvo - gyventojai priversti skendėti tamsoje.

Vėliau buvo paaiškinta, kad statybos darbų vietoje įvyko gedimas ir elektros tiekimas atsinaujins tik 21 valandą vakaro.

Tačiau net ir atėjus žadėtai valandai buvo gautas ESO pranešimas, kad remonto darbai pratęsiami ir elektros nebus dar beveik valandą.

ESO atstovai pranešime spaudai patvirtino, kad vakar Tarandės rajone buvo atliekami iš anksto suplanuoti naujo objekto prijungimo prie elektros skirstymo tinklo darbai. Rūpindamiesi darbuotojų, rangovų ir gyventojų saugumu, turėjome laikinai nutraukti energijos tiekimą. Klientus, kurie pateikę kontaktinius duomenis, iš anksto SMS žinutėmis informavome apie laikiną elektros atjungimą.

Nors darbai buvo suplanuoti iki 18 val., jie dėl sudėtingumo ir nenumatytų aplinkybių užsitęsė. Elektros tiekimas klientams buvo atnaujintas 22 val. Atsiprašome klientų dėl patirtų nepatogumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)