Ingredientai:

300 gramų moliūgo;
1 apelsinas;
pagal skonį razinų;
100 gramų karčiojo šokolado;
3 valgomieji šaukštai cukraus;
15 gramų sviesto;
3 valgomieji šaukštai grietinėlės;
pusė arbatinio šaukštelio vanilės;

Paruošimas:

1. Moliūgą išvalykite, supjaustykite ir pakepinkite iki 180 ar 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kad suminkštėtų. Razinas užpilkite verdančiu vandeniu, leiskite joms išbrinkti. Vandenį nuo razinų nupilkite, razinas nusausinkite.

2. Nulupkite apelsiną, jo skilteles perpjaukite pusiau.

3. Padažui į keptuvę suberkite cukrų, įpilkite vandens, tada kaitinkite tol, kol vanduo išgaruos. Suberkite šokolado gabalėlius ir įdėkite sviestą, viską išmaišykite. Supilkite su vanile sumaišytą grietinėlę.

4. Sudėkite į lėkštę moliūgą ir apelsinų gabalėlius, ant viršaus apibarstykite razinomis ir apipilkite šokolado padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)