Kaip matyti iš vaizdo įrašo, Gedimino pr. muštynės paryčiais vyko netoli Katedros aikštės. Įraše girdima, kaip automobilio vairuotojas praeivio rusiškai teiraujasi apie įvykį – jam nurodoma, kad muštynės prasidėjo prieš 10 minučių, neva būrys portugalų užsipuolė du lietuvius.

Panašu, kad į įvykio vietą atvykęs ir jį nufilmavęs skaitytojas – pavežėjimo paslaugas teikiantis vairuotojas. Vaizdo įraše girdima, kaip į jo automobilį įlipus angliškai kalbančiai porai, kurią jis turėjo pavėžėti, vaikinas nurodė kitą įvykio versiją – neva klube buvo labai girtas lietuvis, kuris lindo prie ispanių merginų. Pasak įlipusio vaikino, kažkas kažkam trenkė, tada visi išėjo iš klubo ir mušėsi toliau, buvo atvyko iškviesta policija.

DELFI kreipėsi į pareigūnus, kurie nurodė, kad įvykis užregistruotas lapkričio 18 d., 4.53 val..

Pasak pareigūnų, pagal pirminę informaciją, Gedimino pr., Vilniuje, mušėsi apie 20 žmonių. Į Vilniaus antrąjį policijos komisariatą buvo pristatyti trys asmenys: nukentėjusysis (gimęs 1988 m., 1,71 prom.), kurio tautybė nenurodoma, prancūzas (gimęs 1992 m., 1,59 prom.) ir ispanas (gimęs 1995 m., 1,58 prom.).

„Įvykio aplinkybės tikslina Vilniaus miesto trečiasis policijos komisariatas. Šiuo metu daugiau informacijos neturime“, – DELFI nurodė pareigūnai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)