Kakta – tai mūsų veido centrinės dalies zona, todėl mes iškart kreipiame į ją dėmesį ir galime identifikuoti ne tik emocijas, bet ir amžių. Be to, kaktos zona yra viena didžiausių veide, tad jos netobulumas, pakitusi spalva, raukšlės, suglebimas yra pirmiausiai naikinamos problemos.

Veido mankštos be vargo susitvarkys su brandžios kaktos jauninimo užduotimi, jeigu atliksite jas kasdien, 2 mėn. iš eilės. Nepamirškite, kad veido mankštos – tai sportas, tad nenustebkite, jeigu po keleto dienų sąžiningo mankštos atlikimo pradėsite jausti kaktos tempimą, tai signalizuos apie pradėjusius dirbti raumenis.

Mankštos metu, ypač atliekant daugiau pratimų pakartojimų (kuo daugiau, tuo geriau), pradėsite nežymiai prakaituoti patys ir prakaituos mankštinama vieta, tai taip pat normalu ir labai sveikintina.

Tiems, kurių kaktos raukšlės atrodo labai gilios, jų daug, tarp antakių gilios „vagos“, rekomenduočiau naudoti ir raukšles mažinančius lipdukus, kurie fiksuoja mimikos raukšlės vietą ir neleidžia jai gilėti, t.y. nuolat susitraukti toje, vietoje, dėl elementarios mechaninės fiksacijos.

Specialių pleistrų galite paieškoti internete, tačiau galite pasidaryti savarankiškus variantus, tereikia kelis kartu sudėti pleistro gabaliukus ir iškirpti reikiamą fiksacijos formą. Jeigu neturite galimybės pleistro nešioti dieną, fiksuokite raumenis nakčiai – efektas taip pat bus.

Naudoti pleistrus reikia ne mažiau 2 savaičių. Norint matyti rezultatus objektyviai, rekomenduoju – fotografuokite save, tuomet matysite pažangą patys ir nereikės dvejoti, ar veido mankštos tikrai daro stebuklus.