Šventinis „Paryžiaus katedros“ turas prasideda gruodžio 28 d. Kaune, Kariną gerbėjai galės išvysti gruodžio 30-osios pasirodyme Vilniuje bei dalyje pasirodymų nuo vasario 19 dienos. Dainininkė sukūrė meilės ir aistros draskomos jaunos čigonės Esmeraldos vaidmenį. Šis vaidmuo anksčiau buvo patikėtas tokioms Lietuvos scenos įžymybėms kaip Asmik Grigorian ir Evelina Anusauskaitė. Šiemet Karina vaidmeniu dalinasi su žiūrovams jau puikiai pažįstama Auksinio scenos kryžiaus savininke Akvile Garbenčiūte.

„Esu mačiusi sceninį „Paryžiaus katedros“ pastatymą, jame vaidmenis kuria ne vienas mano draugas. Mane užbūrė nuostabi pasirodymo muzika. Matyt, buvau pasvajojusi apie tai, kad norėčiau ir aš šiame procese sudalyvauti, paleidau svajones į dangų ir buvau išgirsta, – juokiasi Karina. – Kai sulaukiau pasiūlymo įkūnyti Esmeraldą, negalėjau atsisakyti. Labai smagu save išbandyti visiškai naujame amplua. Iki šiol kurdavau švelnius, romantiškus vaidmenis ir štai sulaukiau progos savo kūrybinėje praktikoje atrasti naujų spalvų – įkūnyti aistringą čigonę“.

Atsinaujinusi „Paryžiaus katedra“ grįžta į scenas šventiniam turui: gruodžio 28 d. Kaune, gruodžio 30 d. Vilniuje, nuo vasario 19 d. – daugelyje Lietuvos miestų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją