Garsių damų netrūko ir ant podiumo – naujausios kolekcijos kūrinius demonstravo modelis Karolina Toleikytė kartu su mama Kristina, modelių mokyklos „Catwalk“ vadovė Ernesta Elzbergaitė, o taip pat televizijos laidų vedėja ir tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė, podiumu žengusi su svarbiausiu savo gyvenimo žmogumi – mama Lina.

Kartu su dukra Estela žengė verslininkė Inga Stumbrienė, už rankos mažąją Ceciliją vedėsi ir televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė. Ovacijų sulaukė ir podiumu žengusi Neringa Zeleniūtė su dukra Gabriele.

Bene didžiausia žvaigžde tapo podiumu žengęs Ali Gadžijevo ir Patricijos Žuromskytės sūnus Ajus. Podiumu žengęs mažylis pašokdino ir mamą, taip priversdamas juokais prapliupti susirinkusius svečius.

Su mažąja dukrele Lėja įspūdingas V. Jakučinskaitės suknias demonstravo ir dizainerė Julija Žižė. Tiesa, prasieiti podiumu – mažylei ne pati lengviausia užduotis, tad Julija netruko dukrą pasiimti į glėbį.

Tradiciškai, paskutinė podiumu žengė įspūdingą vakarą bičiuliams surengusi V. Jakučinskaitė su dukromis Ieva ir Veronika. Priimdama sveikinimus, gėles ir svečių apkabinimus, dizainerė ėmė graudintis.

Kolekcijos pristatymo akimirkos:

„Tiulio fėja“ naujos kolekcijos pristatymo renginys priminė Lewiso Carrollo klasikinio literatūros šedevro herojės Alisos nuotykius veidrodžių karalystėje.

Dizainerė sako, kad savo darbuose stengiasi pabrėžti moteriškumą, o svarbiausia – ir mamos bei dukros santykį.

Kurdama savo naujausią proginių suknelių kolekciją, Viktorija šiemet sugrįžta prie mamos ir dukros saito. Pasak Viktorijos, jis visada buvo ir bus jai svarbus.

„Žinot, svarbiausia tikėti tuo ryšiu ir nepamiršti, nes ši moteriškumo ir motinystės jėga svarbi puoselėjant šeimos tradicijas. Būtent ji padeda mažoms mergaitėms nepasiklysti šiandienos „veidrodžių karalystėje,“ – teigia dizainerė.

Kolekcijos pristatymo svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)