Pultas nuo karaoke ir televizoriaus buvo sugraužtas, vestuvinis albumas ir Biblija – beveik išdraskyti, rūbai ištampyti visur ant grindų. Negalima buvo nė valandai palikti jo vieno. Taigi radau išeitį – voljerą, ir taip išsprendžiau problemą.

Mažylis užaugo ir dabar jau nieko nebegraužia. Šunelis yra labai draugiškas, ypač su vaikais. Mes su juo mėgstame dalyvauti visokiuose konkursuose, eiti į renginius ir gimtadienius, linksmai praleisti laiko.

Netgi einame į „Litexpo“ šunų parodą. Auklėjau Mažylį nuo mažens, labai prie jo prisirišau ir pamilau. Jis džiaugiasi, kai grįžtu iš darbo, o jeigu kažkur išvažiuoju, palikdama Mažylį savo tėvui, man grįžus šunelis tiesiog lipte prilimpa. Svarbiausi dalykai jam yra lakstymas lauke ir visada šalia esanti šeimininkė.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.