„Aš niekada nieko nedarau paskubomis, todėl ir šitie mano „bodžiukai“ išlaukė savo laiko“, – pristatydama savo kūrinius sakė Goda.

Pop Art, mandalos ir tatuiruotės – taip kūrėja įvardina savo modelius.

„Tai, kas spalvinga, mane visada žavėjo ir žavi. Todėl labai norėjau pop art stiliaus paveiksliukų. Jie tikrai patiks jaunimui, kuris nori būti pastebėtas ir tiesiog prašyte prašosi spalvų“, – sakė G. Alijeva.

Pasak jos, mandalomis papuoštos glaustinukės – tai kūriniai sielai, toms, kurios ieško ramybės ir vidinės harmonijos. Norinčioms pabrėžti savo seksualumą Goda siūlo puoštis tatuiruotėmis dailintomis glaustinukėmis.

„Visi man užduoda klausimą, kodėl tiek ilgai laukiau ir tik dabar pristačiau savo naujas glaustinukes. Tiesiog ieškojau tinkamų audinių. Noriu, kad mano vardu paženklinti rūbai būtų ne tik gražūs, bet ir kokybiški. Tad teko nemažai pavargti, kol atradau reikiamą audinį“, – sakė G. Alijeva.

Goda atvira – šįkart jai nebaisūs jokie kaltinimai dėl neteisėto piešinių naudojimo, nes visi ant glaustinukių ir tamprių atsiradę paveikslėliai – jos pačios rankų darbas.

„Pati sėdėjau vakarais ir spalvinau mandalas, kitus mano sumanytus piešinius padėjo įgyvendinti dailininkė“, – pasakojo Goda.

Neregėto pasisekimo sulaukusi Godos Alijevos pavasario-vasaros glaustinukių kolekcija iki šiol kelia aistras.

„Ta mergina, kuri bandė mane apkaltinti plagiavimu, panašu, nurimo. Tačiau visas jos sukeltas „šuršalas“ padarė man paslaugą. Esu ne naujokė šou versle, tad seniai išmokau, kaip kiekvieną skandalą paversti maksimaliai naudingu. O man mesti kaltinimai buvo tarsi varomoji jėga kurti ir įrodyti, kad aš GALIU“! – sakė Goda Alijeva.

Panašu, kad savo galimybes Goda įrodė su kaupu ir dabar gali pasigirti ne tik sėkmingai sukurtu verslu, bet ir vis didėjančiu glaustinukių gerbėjų ratu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)