Nors, abu jie tiesiogiai ringe nesusikovė, o išsirinko po vieną profesionalų imtynininką, kurie jiems ir atstovavo, vis dėlto vienu metu D. Trumpas puolė šalia ringo buvusį ir teisėjui priekaištavusį V. McMahoną, parbloškė jį ir pamokė smūgių kruša.

Šis epizodas pakeitė dvikovos eigą ir padėjo D. Trumpo pasirinktam Bobby Lashley įveikti Umagą. Tokiu būdu pasibaigus kovai V. McMahonas buvo atitemptas į ringo vidurį, pririštas prie kėdės ir visų žiūrovų akivaizdoje nuskustas plikai – tai padarė tas pats D. Trumpas ir B. Lashley, nes taip buvo lažintasi.

Ši kova buvo viena iš 2007 metais Detroite, Mičigane, vykusių „WrestleMania 23“ varžybų dalių.

D. Trumpo ataka – vaizdo įraše nuo 0:54 min.:

Nenuostabu, kad prieš naktį iš antradienio į trečiadienį vykusius 45-ojo JAV prezidento rinkimus, nemažai amerikietiškų imtynių dalyvių ir atstovų išreiškė savo paramą ir palaikymą būtent D. Trumpui, kuris ir šventė galutinę pergalę – kaip rodo naujausi preliminarūs duomenys, D. Trumpas Rinkikų kolegijoje gaus mažiausiai 276-is balsus, o Hillary Clinton – 218.

WWE (angliškai: World Wrestling Entertainment) yra JAV pramoginio sporto kompanija, užsiimanti profesionaliosiomis pramoginėmis imtynėmis, kuriose susipina komedijos elementais bei istorijos, ir dominuojanti šioje verslo srityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)