Iš Slovėnijos kilusi gražuolė su D. Trumpu susituokė 1998-aisiais, kartu jie susilaukė ir sūnaus Barono (10 m.).

Per 18 metų buvimo žiniasklaidos taikiklyje M. Trump ne kartą keitėsi – pokyčių būta ne tik stiliuje, bet ir išvaizdoje. Nors moteris ne kartą eksperimentavo su plaukų ilgiu ar spalva, bene didžiausio dėmesio visada sulaukdavo jos veido bruožų pokyčiai. Retas paneigtų – jie išties akivaizdūs.

Gerokai susiaurėjusi ir padailėjusi nosis, išraiškingesi skruostikauliai, lygutėlė oda, o ką jau kalbėti apie gerokai padidėjusias krūtis... Tiesa, pati M. Trump kategoriškai neigia kalbas apie bet kokį plastikos chirurgų įsikišimą.

Per interviu leidiniui „GQ“ moteris teigė: „Nesu nieko pasidariusi. Gyvenu sveikai, rūpinuosi savo oda, savo kūnu. Esu prieš botoksą, prieš bet kokias injekcijas. Manau, kad jos žaloja veidus, pažeidžia nervus. Sensiu oriai – taip, kaip mano mama“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)