Kartą Algimantas apsilankė pas moterį, kuri turėjo aibes sekso žaisliukų, didžiausią lovą. Vyras pripažins, kad seksas buvo pasakiškas, bet ryte moteris pasakė, kad jiedu daugiau nesusitiks...

Algimantas nėra labai išrankus moterims, tačiau pripažįsta, kad turi moterims reikalavimų, vienas tokių – moteris negali „kaimietiškai“ rengtis.

Algimantas atskleis, kad jam taip pat nepatinka jaunos ir storos moterys. Vyras pasakos, kad daugelis moterų – materialistės. Algimantas prisimena, kad ne viena mergina susitikus su juo užsimindavo, kad mažai uždirba, kad norėtų vasarą paatostogauti, klausia, ar vyras turi automobilį.

Algimantas prisimins ir graudžiai juokingų istorijų. Kartą nuėjo į pasimatymą su vedusia moterimi, tačiau į tą pačią kavinę atėjo ir jos vyras... Po kurio laiko moteris paliko abu vyrus, o vyrai tapo draugais ir kartais pakelia kartu taurelę.

Tačiau būta ir konfliktinių situacijų. Būnant su viena moterimi, juos užtiko vyras, įvyko muštynės.

Kita laidos dalyvė – masažistė Violeta, kuri laidoje sakys, kad atlieka ir prostatos masažą. Moteris pripažins, kad ji nors ir neturi draugo, bet vieniša nesijaučia, jos draugai yra jos klientai.

Violeta sako, kad pažinčių portaluose dažniausiai ją kibina musulmonai, turkai. Kartą Barselonoje moteris susipažino su jaunu ispanu, kuris buvo pakvaišęs dėl Violetos, tačiau moteris suprato, kad jai jis per jaunas.

Prabangiame Ispanijos kurorte Marbeloje Violeta susipažino su musulmonu, kuris moteriai sakė, kad į Europą atvyko susirasti žmonos, tačiau tai sunku, nes daugelis moterų – nenatūralios. Violetos dukra yra ištekėjusi už musulmono ir sako, kad jie labai myli moteris ir yra daug geresni vyrai už europiečius.

Trečioji laidos dalyvė Asta pasakos, kad jai labai svarbu, kad vyras negyventų praeitimi, anot jos, jai nepriimtina, kuomet vyras per pasimatymą pasakoja apie savo praeitį ir nieko neklausia. Asta teigia, kad yra daug gerų vyrų, tačiau sunku juos atrasti. Pasak jos, svarbu, kad vyras gerai atrodytų, nesmirdėtų bei, kas svarbiausia, vyras turi uždirbti daugiau nei moteris.

Visą istoriją apie pažintis žiūrėkite šią trečiadienio popietę laidoje „Yra, kaip yra“, 17 val. 25 min. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)