Iš karto po incidento įvykiai klostėsi kaip tikrame kino filme – norėdami sulaikyti įtariamąjį rusų policininkai buvo priversti nutupdyti keleivinį lėktuvą.

Dukart pasaulio kikbokso čempiono 29-erių metų Dž. Džabrailovo kūnas buvo rastas jau sutemus, sukniubęs prie pat automobilio šalia prekybos centro esančioje stovėjimo aikštelėje.

Kadangi įvykį įamžino greta esančios vaizdo kameros, pareigūnams tai palengvino darbą. Vaizdo įraše matyti, kaip įtariamasis atidaro automobilio dureles ir pradeda šaudyti į vairuotoją, o šis nespėja pabėgti.

Karštais pėdsakais ėmę sekti policininkai nustatė, kad įtariamasis išvyko tiesiai į Šeremetjevo oro uostą, kur įsėdo į lėktuvą, netrukus turėjusį pakilti skrydžiui į Azerbaidžano sostinę Baku.

Lėktuvas jau buvo pradėjęs kelionę, tačiau pareigūnu reikalavimu jis buvo sugrąžintas atgal į oro uostą, kur sulaikytas ir išlaipintas 31-erių metų įtariamasis.

Pareigūnai teigia, kad užsienio šalyje įtariamąjį sulaikyti būtų buvę daug kebliau.

Įtariama, kad kikboksininkas buvo nužudytas dėl negrąžintos skolos. Jis su įtariamuoju buvo pažįstami.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)