Svečiai nuo pat rungtynių pradžios išsiveržė į priekį. Pirmo kėlinio viduryje panevėžiečiai pirmavo jau 7 įvarčių skirtumu (12:5). Antroje rungtynių pusėje Utenos rankininkai dar mėgino priešintis, tačiau per paskutines dešimt rungtynių minučių sugebėjo pelnyti tik vieną įvartį, o panevėžiečiai rungtynes baigė pelnydami septynis įvarčius iš eilės.

Panevėžio komandoje po 6 kartus pasižymėjo Ovidijus Jagučanskis ir Lukas Vanagas, 5 – Deivydas Miškinis, po 4 – Romanas Aidukas ir Domantas Pukas.

Utenos ekipai 5 įvarčius pelnė Karolis Ubeika, 4 – Marius Deveikis, po 3 – Eimantas Sinkevičius, Tomas Čiužas ir Matas Mecelica.

„Rungtynės buvo sunkios, daugiausia rėmėmės jaunimu. Norėčiau pagirti mūsų jaunuosius rankininkus, kurie iš tikrųjų sužaidė labai gerai, manau kad ateityje jie turės svarbias roles komandoje. Pralošėme dviženkliu skirtumu, tačiau įžvelgiu ir teigiamų žaidimo detalių“, – sakė „Utenos“ žaidėjas Andrius Katinas.

„Siekėme pirmos pergalės, labai jos norėjosi. Visi susiėmėme, dirbome, treniravomės ir pastangos davė gerą rezultatą“, – teigė „Grifo-R. Sargūno sporto gimnazijos-KKSC“ žaidėjas L. Vanagas.

Lietuvos moterų lygos rezultatai:

Vilniaus ALANDEKO-VICHY – Kauno ACME-Žalgiris – 30:38 (13:20)

Utenos DSC – Šiaulių sporto gimnazija-SM Dubysa – 29:32 (15:17)

Vilniaus LEU Šviesa-Eglė – Alytaus SRC-Margiris – 49:21 (24:9)

Klaipėdos DRAGŪNAS-VIESULAS – HC Garliava SM-CASCADA – 36:42 (19:20)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)