Nors Stambulo komanda iki šiol nebuvo iškovojusi nė vienos pergalės, Madride šeimininkams į atlapus svečiai iš Turkijos kibo labai rimtai ir pirmoje mačo pusėje buvo nedideliu žingsneliu priekyje.

Intriga išsilaikė iki pat mačo pabaigos – likus žaisti 2 min. „Real“ pirmavo vos 2 taškais (79:77). Visgi paskutinėmis minutėmis labiau patyrę šeimininkai buvo šaltakraujiškesni ir į savo sąskaitą įsirašė ketvirtąją pergalę.

Tikras šeimininkų lyderis šiose rungtynėse buvo įžaidėjas Sergio Llullas, per 27 min. pelnęs 23 taškus (4/6 dvit., 3/7 trit.,6/8 baud.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 2 kamuolius perėmė, 2 kartus suklydo ir surinko 23 naudingumo balus. Būtent taiklūs S. Llullo metimai Madrido komandai ir padėjo perimti iniciatyvą rungtynių viduryje.

J. Mačiulis ant parketo praleido 15 min., per kurias pelnė 5 taškus (1/2 dvit., 1/2 trit.), atkovojo 2 kmauolius, 1 kamuolį perėmė ir surinko 4 naudingumo balus.

Vienas iš rungtynių teisėjų buvo lietuvis Jurgis Laurinavičius.

„Real“: Sergio Llullas 23, Rudy Fernandezas 13, Luka Dončičius 11, Gustavo Ayonas 10 taškų.

„Galatasaray“: Vladimiras Micovas 17, Alexas Tyusas 14 (8 atk. kam.), Emiras Preldžičius 10, Blake'as Schilbas 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)