Rašytojo ir žurnalisto Marko Šliamovičiaus pasakojime „Aistros kvapas“ atskleidžiama nepaprasta, rafinuota erotinių motyvų istorija, tapusi pagrindine prodiuserio ir fotografo Artūro „Karlo“ Moisiejenko ir režisieriaus Jevgenijaus Malkovo filmo „Aistros kvapas“ linija.

Atsitiktinė šių laikų „Ostapo Benderio“, žavingo avantiūristo Marko, kurį vaidina garsus Klaipėdos teatro aktorius Vytautas Anužis ir patrauklios prancūzaitės, kurią vaidina jauna perspektyvi aktorė Eglė Driukaitė, pažintis paženklinta visagale, brangiausių kvepalų aromatais sužadinta aistra. Šios nenusakomos jėgos pastūmėti jie vagia nežemiškų aromatų kvepalus iš brangiausių parduotuvių. Jų netikėta pažintis tarsi netyčia atverta Pandoros skrynia sukelia grandininę reakciją...

Kvepalų aromatai su nenusakoma jėga stimuliuoja seksualinį potraukį visų, kas tik patenka į tą stebuklingą kvapų sūkūrį, pradedant viešbučio kambarine (puikus kino debiutas – Gerda Vorsienė) ir jo administratoriumi (akt. Sergejus Zinojevas). Aistros kupini kvapai paveikia visus savo kelyje, vos tik jų debesis išsiveržia pro atvertą viešbučio kambario langą į aistrų sužadintas Ženevos gatves.

Filme epizodinį vaidmenį atliko garsios Rusijos grupės „Kupė“ lyderis Ilja Vatkinas, o rūbus kurė garsus dizaineris Giedrius Šarkauskas.

„Aistros kvapas“ – vienas iš dvylikos filmų, kurie bus specialiai sukurti kino festivaliui AXX. Visų filmų premjera numatoma rugsėjo 9 dieną, iškilmingo festivalio atidarymo metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją