Tapk DELFI Piliečio reporteriu ir kartu su įžymybėmis dalyvauk centro „Dialogas tamsoje“ organizuojamame renginyje – unikaliuose neregių vedamuose mokymuose, kur kartu su kitais mokysiesi pažinti pasaulį be kontūrų ir spalvų.

Mainais už kvietimą į renginį lauksime tavo teksto skaitytojams, kuriame pasidalinsi įspūdžiais!

Po daugiau nei 25 metų, apkeliavęs visą pasaulį ir įsikūręs 39 šalyse, „Dialogas tamsoje“ pagaliau pasiekė Lietuvą. „Dialogas tamsoje“ – tai patyrimas visiškai tamsioje erdvėje, kur regintys žmonės, lydimi nereginčių arba silpnaregių vedlių, mokosi prisitaikyti kitokiame pasaulyje ir išjungę regėjimą pažadina kitus pojūčius.

Aklinoje tamsoje įvyksta neįtikėtinas apsikeitimas vaidmenimis: regintys žmonės išplėšti iš įprastos aplinkos, jie iš pradžių tampa bejėgiai netekę to, kuo pasitikėjo labiausiai – regėjimo, tuo tarpu neregiai virto užtikrintais ir patikimais vedliais, suteikdami lankytojams saugumo pojūtį ir padėdami orientuotis pasaulyje be kontūrų ir spalvų. Neregiai atveria regintiesiems akis ir parodo, kad aklųjų pasaulis nėra nė trupučio skurdesnis už reginčiųjų, tiesiog kitoks.

„Dialogo tamsoje“ koncepcija ir su ja susiję prekės ženklai yra „Dialogue Social Enterprise GmbH“ intelektinė nuosavybe.

Užpildytų anketų, kodėl norėtum ir galėtum dalyvauti šiame renginyje kaip DELFI Piliečio reporteris, laukiame iki lapkričio 8 dienos, o nugalėtoją paskelbsime lapkričio 9 dieną.

Renginys vyks lapkričio 13 d. Vilniaus geležinkelio stotyje.

Norinčius dalyvauti konkurse, kviečiame užpildyti šiuos laukelius ir užpildytą anketą siųsti el. pašto adresu kamile.baubinaite@delfi.lt:

Vardas:

Pavardė:

Miestas:

Amžius:

Ką veiki gyvenime?

Ar esi kada nors rašęs apie kokį nors renginį?

Kodėl norėtum čia dalyvauti?

Dėkojame visiems dalyvavusiems, renginyje atrinkta dalyvauti Irma Stončiūtė!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)