113
Kitas

Avinas

Suvokime, kaip neverta švaistyti brangaus gyvenimo laiko nerimauti dėl neesminių, laikinų dalykų, o geriau dažniau rasti laiko pasakyti, kad mylime, padėkoti ir pasidžiaugti kiekviena mums skirta gyvenimo diena.

Mėnesio pradžia – ypatingas laikas, kai dėl Mėnulio jaunaties Skorpiono ženkle įtakos, širdyje užgims nauji sumanymai ir idėjos.

Saulei keliaujant Skorpiono ženklu – laikas, kai mumyse gali iškilti praeities išgyvenimai ir patirtys. Bendraujat neprisiminkite buvusių nuoskaudų, atraskite širdyje atlaidumą ir žvelkite į priekį.

Dėl Juodojo Mėnulio tranzito Skorpiono ženklu įtakos išliks būtinumas būti atidžiais ir atsargiais keliuose ir buityje.

Dažniau mąstykite, kas jus vienija, o ne kas jus skiria. Tai įstabus metas pasireikšti gerumui ir dėkingumui, tiek jus supantiems, tiek pačiam gyvenimui.

Pirmąją savaitę, palankią naujai pradžiai, jūsų gyvenimo pozicija turėtų būti aktyvi ir kurianti.

Šios savaitės vidurys, Merkurijui keliaujant karališkuoju laipsniu, tiktų deryboms, svarbiems susitarimams ir sprendimams, sutarčių pasirašymui, komandiruotėms ir išvykoms, naujoms pažintims.

Pirmos savaitės pabaigoje, Saulei keliaujant karališkuoju Skorpiono laipsniu, palanku ne tik imtis svarbiausių projektų, bet ir taikytis, atkurti harmoningus tarpusavio santykius.

Antrąją savaitę, dėl Juodojo Mėnulio kelionės Skorpiono ženklu įtakos, sunkiau gali būti atsirinkti žmones, su kuriais siesite savo gyvenimą, darbus ir veiklas, neskubėkite, duokite sau laiko.

Trečioji savaitė dėl Saulės ir Juodojo Mėnulio Skorpiono ženkle konjunkcijos įtakos paaštrins situacijas, nuplėš uždangas ir atskleis tikruosius kitų žmonių tikslus. Kai kam gali subyrėti iliuzinis pasaulio vaizdas, kilti būtinybė priimti labai svarbius sprendimus.

Ketvirtosios savaitės pradžioje, Venerai keliaujant karališkuoju Ožiaragio laipsniu palanku imtis gerai apgalvotų, materialią gerovę kuriančių planų. Vėliau sulauksime ilgai laukto ramesnio laikotarpio, tarsi atokvėpio. Gali atrodyti, kad kai kuriuos sukęs stiprus viesulas susilpnės ir pagaliau nuleis ant žemės. Svarbu bus apmąstyti gautas patirtis ir žengti į priekį.

Lapkričio 27-28 dienomis kilusias naujas verslo idėjas vertėtų gerai patikrinti, nes, Venerai keliaujant griaunamuoju laipsniu, didesnė tikimybė suklysti. Šios dienos nepalankios finansinių klausimų sprendimui, didesnei nepamatuotai finansinei rizikai.

Paskutinės lapkričio dienos – aštresnio astrologinio fono. Galimi netikėtumai, tad būkite atidūs, jautrūs ir dėmesingi vieni kitiems.

Gerų patyrimų jums lapkritį linki astrologė Lolita Žukienė.
113
Kitas

Avinas